Кајгана собиранче, 11.02.2012 (сабота), кафе „Мистик“, 20:00 ч.

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
.
Џени гледам дека преживеала, уште Македонка и Принцезата нека се пријават на шалтер.
Ете сум, претепана, и појма немам зошто сум засипната, најверојатно коа се деревме со burn84 :pos:
Баш ме интересира дали Princess of Evil ме памти
Не бе брат, да ме утепаш пак не ми текнува кој беше :icon_lol:
Те зезам, нормално, и остај тоа него точно е дека збореше со Леандра на телефон од Маракана, јас ти ја дадов :icon_mrgr:
од тие што ги памтам ги упознав Princess of Evil, Сашенко, Фолен, Макслеџенд, Дримкеч`р...толку памтам Мада сите беа само блиц упознавања
Да, ептен блиц само, ич не свртивме муабетче, ај нареден пат :)

Вака сеа кога размислувам, уствари само на почеток што сум се запознала со нови луѓе, сите покасно што дошле не ги запознав, Магде на пример, и колешките :icon_mrgr: И не знам како сум можела да не приметам толку убави цури. Јебига, нареден пат не пијам :icon_lol:
Ептен супер беше, ми се свиѓаше дека сите се смееа и дека беа весели (да не ве набројувам сите поединечно). Само не ми е јасно како стигнав до Маракана, значи начинот дали сум отишла со такси дали пешки стварно не знам, ц ц ц..

Ајмо кисело весело :вонзем:

nlbcap.jpg

http://www.tacno.net/LifestyleNovost.aspx?id=13515

396184_2974860943790_1629837282_2564639_1114463913_n.jpg

Само не ми е јасно како стигнав до Маракана, значи начинот дали сум отишла со такси дали пешки стварно не знам, ц ц ц..

:pos::pos:
Со авион бе срц слета во Маракана :icon_lol:
Стеф патем уште имам вртоглавица од твоето водење, ако некогаш се запрашаш зошто девојките по втор пат не играат со тебе знај до вртењето е, иначе чекорите се профи.
Девојчето на Стефан е најубаво, смрзна кутрото надвор :)

Ја би сакал да му кажам на Stormspeaker...told you so:)))))))) Другпат да го слушаш правникот кога ти збори:)

Постарите членови сигурно се сеќаваат на охридската црвенокоса :D
Ако е таа што мислам, не ја паметат по косата толку... :icon_mrgr:

^^^ Овој у белото ептен личи на Good guy Darkie. :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom