Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
На повидок е голема трампа, Боаш во Интер, а Дон Фабио Капело во Челзи!
Капело рекол дека сакал да одмори малце а и не веруем дека така лесно ќе се откаже Челзи од Боаш за кого платија 15 ФАКИНГ МИЛИОНИ !
Па толку му е на Милан буџетот бе мамата,со све ценкања и слично !

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Не заслужува Интер да заврши 3то место односно да избори пласман за Лига на Шампиони ...

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Лече имаа 0 победи дома во 9 натпревари. Им гостуваа Интер и победија за првпат на домашен терен.
Палермо постигнаа 2 гола во 10 утакмици на гости. Дојдоа на Меаца и му дадоа 4 на Интер.
Изгубија 4-0 од Рома.
Новара имаат 3 победи во лигата, од кои две над Интер.
...

Tinkerman, uno di noi.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Ништо, изгледа не била местена за 1-2 туку за 1 поради коефициентот. Секаде има сомнителни резултати а само за Италија се кења:)

Новара ги прекичмија од ќотек. Кутриве од Интер после меч на костозглобно ќе идат. Па уште тој што го дигна Станкович ни жолт не доби:pos:
Тврдам и стојам на зборот дека Милан поштено си тепаа, ако ја свртија ...

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.755
Поени од реакции
8.013
Фановите на интер велат дека била наместена :/

:facepalm:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Фановите на интер велат дека била наместена :/

:facepalm:
Кој напиша такво нешто???..дај доказ??..па пореален натпревар од Удинезе -Милан вчера немаше..се виде од небо дека поштено си изиграа Милан и си победија..и Удинезе имаше шанси за победи но си прокоцкаа предност и си изгубија!

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.755
Поени од реакции
8.013
Никој не спомна дека е местена, не измислувај :)
Кој напиша такво нешто???..дај доказ??..па пореален натпревар од Удинезе -Милан вчера немаше..се виде од небо дека поштено си изиграа Милан и си победија..и Удинезе имаше шанси за победи но си прокоцкаа предност и си изгубија!
Еден фан на интер така ми рече, пред малце :/ Сериозно.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Тврдам и стојам на зборот дека Милан поштено си тепаа, ако ја свртија ...
Па и мене тоа ми е зборот. Не е секој пресврт автоматски и местен меч. Пресврти има во секоја лига во светот а само пресвртите во Италија се ставаат на скенер. Последните 2-3 поста ми се иронично напишани.

Иначе, Интер бе, што правиш? Ми скинаа ливче за 6000. Новара си чекаше пола година за победа и дојдоа старите муштерии па и тие си дочекаа да победат:pos:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Сега сфаќам како им било на ѓубренташите со ѓубрево ......ДА бог да 8ми да завршиме да не спасат од макиве ....малоумен имбецил со пола грам авторитет - резил.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom