Капело рекол дека сакал да одмори малце а и не веруем дека така лесно ќе се откаже Челзи од Боаш за кого платија 15 ФАКИНГ МИЛИОНИ !На повидок е голема трампа, Боаш во Интер, а Дон Фабио Капело во Челзи!
Тврдам и стојам на зборот дека Милан поштено си тепаа, ако ја свртија ...Ништо, изгледа не била местена за 1-2 туку за 1 поради коефициентот. Секаде има сомнителни резултати а само за Италија се кења
Новара ги прекичмија од ќотек. Кутриве од Интер после меч на костозглобно ќе идат. Па уште тој што го дигна Станкович ни жолт не доби
Никој не спомна дека е местена, не измислувајФановите на интер велат дека била наместена :/
Кој напиша такво нешто???..дај доказ??..па пореален натпревар од Удинезе -Милан вчера немаше..се виде од небо дека поштено си изиграа Милан и си победија..и Удинезе имаше шанси за победи но си прокоцкаа предност и си изгубија!Фановите на интер велат дека била наместена :/
Никој не спомна дека е местена, не измислувај
Еден фан на интер така ми рече, пред малце :/ Сериозно.Кој напиша такво нешто???..дај доказ??..па пореален натпревар од Удинезе -Милан вчера немаше..се виде од небо дека поштено си изиграа Милан и си победија..и Удинезе имаше шанси за победи но си прокоцкаа предност и си изгубија!
Па и мене тоа ми е зборот. Не е секој пресврт автоматски и местен меч. Пресврти има во секоја лига во светот а само пресвртите во Италија се ставаат на скенер. Последните 2-3 поста ми се иронично напишани.Тврдам и стојам на зборот дека Милан поштено си тепаа, ако ја свртија ...