- Член од
- 1 март 2009
- Мислења
- 8.633
- Поени од реакции
- 10.353
Хахахах шо не ќе му текни
ИСто тука..немав некоја омилена екипа секогаш пратев за забава ама имав две омразени кој многу ме нервираат..на прво место Сан Антонио и кромањонецот Данкан и второ место Лејкерси и лигушот Брајант (и поради тоа што многу дечишта навиваат за Лејкерси а појма немаат од кошарка)..сега некако најомилени ми се Чикаго поради Дерек Роуз веќе подолго време!Добро прашање
Не навивав за никој, бев фан на играчите и гледав колку за забава и сеедно ми беше кој ќе освои
Инаку не следам долго Нба, некаде од 2004 гледав по некоја утакмица на ОБН ко ќе даваја а од 2007 редовно следам
Сепак некако мора да почниш да навиваш за тим, еве причина за мене беше Грифин
Хаха да погодам кој?Исто тука. Сеа за сеа си ја пратам за забава, неам некој омилен тим. Ги пратам сите ама иам некој што ептен ги хејтам
Тие се тие . Не озбилно секад си навивам онака за аутсајдерите да ја напраат утакмицата боље. Ни Лејкерс ни Бостон ни Мајами ги сакам. Оклахома и Чикаго ми се симпатични :*Хаха да погодам кој?
И да им пуштиме предност 20-0?Тие се тие . Не озбилно секад си навивам онака за аутсајдерите да ја напраат утакмицата боље. Ни Лејкерс ни Бостон ни Мајами ги сакам. Оклахома и Чикаго ми се симпатични :*
--- надополнето: 12 февруари 2012 во 02:56 ---
Да се собереме од форумов да им играме на Шарлот?
Ако играме до 21 можеИ да им пуштиме предност 20-0?
Во секое време Ирвинг би го одбрал.Which of these young point guards would you want leading your team?Ricky Rubio18151 - 26%Jeremy Lin37351 - 54%Kyrie Irving8134 - 12%John Wall5557 - 8%
Е сеа малце ја претераја