(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Па со Сандерленд играа со пола тим. Сега некои се враќаат, па повторно ќе има ротации за 1 јануари со Бирмингем. Знае Ферги, не му е прв пат. Газиииииииииииии

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Ќе гази ќе гази што друго ќе прави. Ама пак ќе имаме сега малку проблеми во мечовите на кои Ферги нема да може да биде присутен ама сепак имаме среќа зошто едниот е со Бирмингем, а другиот не знам со кој беше.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Сега има мобилни и слично. Не се плашам ич. Одиме без пораз до крај бе.

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
ne znam za kaj vas ama denes vo struga cel den ima A1.samo da ne ja isklucet nisto poveke.so vikate kolku ce gi tepame na West Ham a?????
0-2,0-3,0-4?????

Еј луѓе претеравме малку со резултативе. Навивачки и ја би типувал така 0-4 и слично, плус треба за лани да се одмаздиме ама пак Вест Хем се јака екипа и мислам ќе пружаат отпор. Сакам да кажам и за уште нешто во врска со овие мечови за викендов дека најдобра ситуација што може да ни се случи е да го зацврстиме првото место зошто и шупцине Арсенал играат кај Евертон како што се сеќавам и глеам по кладилнициве што зборат луѓе, а и од други што слушам сите типуваат на Евертон.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
И да не е Ферги, Карлос му е помошник повеќе години, мислам дека без проблем ќе го води тимот.
Иначе Ван дер Сар сеуште е аут од утре почнува да тренира, но не е спремен за натпреварот со Вес Хем. Харгривс е фит и подготвен за игра, немаме нови повреди и одиме на победа и зацврстување на 1 место. Позз ѓаволи

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
ха ха ај одново ... значи како што спомнав а тоа што го спомнав не беше оф топик :) значи Ферги ќе нема никаква мака на овој натпревар се сеќавате на Сем Алардајз како цело време беше на трибини па очигледно оттаму има подобар преглед, кој знае може ке биде појако. :) :)

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Првиот тим за натпреварот денеска (претпоставувам) :
Kuszcak ; Brown, Ferdinand, Vidic, Evra ; Ronaldo, Hargreaves, Anderson, Giggs ; Tevez, Rooney
А еве ги сите што отпатуваа :
Kuszczak, Heaton, Brown, Simpson, Ferdinand, Vidic, Pique, Evra, O'Shea, Fletcher, Ronaldo, Anderson, Carrick, Hargreaves, Nani, Giggs, Park, Rooney, Tevez, Saha
Ајде ајде мора да го зацврстиме 1 место денеска...:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom