^Па си кажал што искрено мисли. У неговите 70 години не верувам да има сретнато вакво лигле у име како Ливерпул. Овен, Хески, Фаулер, Барош, Крауч, Мрауч еден куп фудбалери се извртеа, немаше таков плачко. Него мене ме интересира, зашто ако Евра е толку ГАД како што го нарекувате, не направил нешто слично кон Ван Перси на пример иако ги имаме тепано 20 пати Арсенал од кога Евра игра во Јунајтед, или на шо ти ја знам некој друг фудбалер од противнички тим, него тоа е се последица на глупото/лигавото однесување на Суарез. И после се чудите сите зашто така реагирал на крајот, епа кога го направи тоа Суарез на почетокот шо очекувате да оди пак да му пружи рака на крај? Цело време се смешка црнчето, не гледате дека си го лади, знае дека игра во подобар тим па и победи со одржана лекција на терен. Кога веќе се отворени картите не ме ни чуди тоа што го направи. Него интересни ми бевте некни во купот со сликичките како се радувал Суарез од трибини, па со изјавите Суарез ис бек и сл, си мислиш Меси се вратил, не се виде цела утакмица како и 80 посто од вашиот тим.
Не ми се пишува за такви работи уопште, ама гледам дека избегнувате да коментирате за играта, значи на теренот што се случуваше во текот на 94те минути, изгледа повеќе фанови на шпански серии има овде отколку фудбалски фанови. Сите коментираат за поздравувања, славење, што бакнал Суарез, што се случило во тунелот, кој што кажал, а нигде да видам да кажете респект за старците Гигс и Сколс шо ни оджраа лекција по фудбал на нашите млади, талентирани дечиња кои се во најубавите години. Друга работа што на некој начин бевте покомплетни, не знам кој ви фалеше за разлика од Јунајтед, ама не е тоа проблем да се жвакне еден Ливерпул на ОТ. Па глеам и дури пишале не биле надиграни, само поконкретни биле Јунајтед. А кои тоа шанси имаше Ливерпул? Час по фудбал беше тоа јас што го видов, заслужена победа на дисциплиниран начин, без пенали и црвени картони, без плачење за судиите.