(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
drugar kako se gleda reku ovaa,trebali da se instalire nekoja programa.pozzz:tv:
Treba da se logiras(lesno e). Posle toa treba da spustis programcina(ti preporacuvam Sopcast i tvAnts) koi se podolu na stranicata i preku niv se gledaat natprevarite.Slikata ne e ekstra ama e dobra. Otprilika za eden natprevar ke ti zeme okolu 360 mb. Ako nesto ima problemi kontaktirajte me. Pozz

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Нормално дека е Роналдо, а кој друг :)

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
mancesterci ovaa gdina potesko ke ja osvoite ligata ama vo nikoj slucaj arsenal da ne e prvak ne mozam da gi podnesam sose A W

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Потешко или полесно, најважно е да се освои. Тоа е примарна цел оваа година.

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
taka neka bide vi kazav samo tie ne se gjupstana od tim napravi AW

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Тимот на арсенал е добар ама немаат толку искуство како Манчестер. Плус сега ќе им одат некој од играчите на Африкански Куп ќе им биде малку потешко.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.965
Поени од реакции
23.141
Treba da se logiras(lesno e). Posle toa treba da spustis programcina(ti preporacuvam Sopcast i tvAnts) koi se podolu na stranicata i preku niv se gledaat natprevarite.Slikata ne e ekstra ama e dobra. Otprilika za eden natprevar ke ti zeme okolu 360 mb. Ako nesto ima problemi kontaktirajte me. Pozz

drugar ok e se e reseno fala mn...:smir:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
zdravo narode kako ste aj neka ni e cetito prvo mesto i uste mnooogu godinki da si sedime tamu kaj sto sme :) :) se uklucivam malku pokasno - zalam :)

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Сега прочитав дека за утрешниот натпревар немало повредени играчи така да излегуваме со најдобриот состав. Мора да ги наплатиме старите долгови спрема Чеканите од Вест Хем.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Само ова А1 што ја исклучија, не е на добро. Ќе треба еден протест да направиме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom