панаше
uploading...
- Член од
- 7 февруари 2012
- Мислења
- 44
- Поени од реакции
- 25
aj da castis seaдирект од ибм европа ... 2 комада wd re4 1tb ...
еве сликичка
aj da castis seaдирект од ибм европа ... 2 комада wd re4 1tb ...
еве сликичка
Салата со тофу сирењеЛеле темава, сваштарница. Некој рецепт за некое јадење да споделите?
А најреално е вакаsite so ne bile na sobiranka (vklukuvajki me i mene) atmosverata zamisluvaat vaka
a realnosta e
znaci atmosverata, ne obrnuvajte vnimanie na pesnite i naslovite
Тргни од Хавана по улицата/паркинг накај Партизанска/Соборна. Од десната страна има долга зграда - на крајот е Мр. Џек. Во зградата од карши, лево значи, е Мистик. Некаде на пола пат меѓу хавана и Партизанска, ваљда.Може тие шо не знаеме кај се наоѓа местово да се чекаме пред Хавана зимска, па после да се снајдеме? -.-
da ne bidam bezobrazen do tolku ama moze i ovaА најреално е вака
Треба да му давам да јаде и цело време да му викам: "Good boy, good boy."Комши дојди на санка бе, речи му на Македонец он ќе те довлече
Комшо бе и ти лиМоже тие шо не знаеме кај се наоѓа местово да се чекаме пред Хавана зимска, па после да се снајдеме? -.-
Океј, ќе се ориентирам според Таруно.Комшо бе и ти ли
Позади Хавана се наоѓа кафичов. Карши него е Мистер Џек, а дијагонално од него е стар кафе Пипл. Нема шанси да го утнеш, освен aко нејќеш намерно да се изгубиш по темниците Башка таруно со вазелин намачкан, ќе свети од 100 км
Ако доаѓаш пијан и тоа е можноОкеј, ќе се ориентирам според Таруно.
Дибек, брале, фала на покушај, ценам, ама, незнаеш со кого збориш ()
Ја каков сум, може и Хавана шо знам кај е, да не ја најдам )
Во 8 почиња, не се прајте ѕвезди да доаѓате у 11-12.Ќе оди некој таму пред 22:00?
Плус како што ќе бидеме повеќе од 20, ќе нема место. Јас сум таму пораноВо 8 почиња, не се прајте ѕвезди да доаѓате у 11-12.
Ако почиња у 8, во 8:30, 9, мислам дека е разумно.