Каде може да најдам? (Општи прашања)

>>ЕкО<<

ЕкологисТ
Член од
18 октомври 2011
Мислења
109
Поени од реакции
20
Ако сакаш некои старовремски, тие се поуникатни, побарај низ антикварниците во Скопје.
Нема потреба да бидат старовремски, и нови некои може а сигурно и цената им е позгодна, за поклон ми е.

П

Паган-др

Гостин
Има 3Д филмови по торентиве? Зборам за оние 3Д шо ти треба посебен телевизор со наочари. На замунда има нешто, ама не сум сигурен дали е тоа тоа, не ми се ризикуваат 17 гига.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.074
Поени од реакции
1.630
Знае некој кај можам да најдам Fortune cookies или нешто слично со пораки?

Член од
21 октомври 2011
Мислења
1.747
Поени од реакции
2.562
Од каде може да купам индустриска сол? Како оваа што ја фрлаат по улициве за да не замрзнат.

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Кои филмови се во Рамстор деновиве?

Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088
Знае некој кај можам да најдам Fortune cookies или нешто слично со пораки?

Оди во кинескиот ресторан Ѕвезден океан, позади Хавана (зимска) се наоѓа, таму имаш Fortune cookies. :)

Член од
13 февруари 2012
Мислења
2
Поени од реакции
0
здраво на сите. нова сум и неможам баш најдобро да се снајдам на форумов, па решив тука да прашам...
пред 3 дена купив нов апарат сони... ама денеска внатре екранот ми е набиен. значи акренот однадвор не е ни пипнат, ни гребнат не е... пола од екранот ми е бело со црно..
ме интересира дали ова се поправа, каде можам да го однесам да го поправат и колку е цената..

ќе ви бидам многу благодарна

Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088
здраво на сите. нова сум и неможам баш најдобро да се снајдам на форумов, па решив тука да прашам...
пред 3 дена купив нов апарат сони... ама денеска внатре екранот ми е набиен. значи акренот однадвор не е ни пипнат, ни гребнат не е... пола од екранот ми е бело со црно..
ме интересира дали ова се поправа, каде можам да го однесам да го поправат и колку е цената..

Најубаво тука ќе ти кажат.

http://forum.kajgana.com/forums/Фотографија.48/

П

Паган-др

Гостин

Има гаранција апаратот? Ако има, однеси го од таму кај што си го купила, треба да ти го сменат. Ако нема или од X причини не ти важи веќе гаранцијата, провери по мобилариве (јас менував екран на апарат во Нано Мобил), би требало да ти го сменат, само ќе си почекаш да им стигне таков екран.

Член од
23 јануари 2012
Мислења
54
Поени од реакции
10
Дали знае некој каде можам да ја најдам Mein Kampf од хитлер книгата?? дали ја има по овие книжариве матица, три..или на интернет само ја има?

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
Дали знае некој каде можам да ја најдам Mein Kampf од хитлер книгата?? дали ја има по овие книжариве матица, три..или на интернет само ја има?
"Ѓурѓа" Ленинова 74а 1/1
Беше околу 400 денари последно
--- надополнето: 14 февруари 2012 во 12:55 ---
"Ѓурѓа" Ленинова 74а 1/1
Беше околу 400 денари последно

Kajgana Shop

На врв Bottom