a be rengers go kupile na carroll.ama so k*r baral tamu ne znam i ja,a so gleda rengers vo nego ne znam.мислам Вест Хем на клупата дрема![]()
Gledano od drugata strana![]()
eve so ovcar bese carroll
не до божиќ туку после овој згуснат период кој што следи... Boxing Day, па на 1.1 играт итн. Овој е најзначаен период и најчесто е решавачки, но ако излеземе со ваква тесна разлика од овој период (-1 поен), ќе биде интересо до крајот на првенството :smir::salut:vo anglija do bozik koj e prv sekogas e sampion.toa mene me sekira zosto sega se arsenal prvi
dobroне до божиќ туку после овој згуснат период кој што следи... Boxing Day, па на 1.1 играт итн. Овој е најзначаен период и најчесто е решавачки, но ако излеземе со ваква тесна разлика од овој период (-1 поен), ќе биде интересо до крајот на првенството :smir::salut:
mislam toa e so totenhem, koga ke si odi van der sar koj golman ke brani,kuschak ne go biva![]()
eve so ovcar bese carroll
Abe koja razlika.Eden ko nieden.Ti eden bod go smetas za prednost.vo anglija do bozik koj e prv sekogas e sampion.toa mene me sekira zosto sega se arsenal prvi