(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
изгледа и таму седи на клупата... битно завршија кошмарите од него... :)

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
ma i sam ne vide
off topik: kolegi e nekoj za nelutise covece ???? (videte vo IGRI) sorry za off

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
А бе јас разбрав му посметал рефлекторот од горниот лев агол на стадионот. Не е човекот крив :)

DeViL-BoY

GlorY GlorY United
Член од
27 септември 2007
Мислења
282
Поени од реакции
0
Па вистина... го купиве тогаш Хауард се покажа една сезона... другата беше дупка.. ај го наследи Керол... добар беше и тој една сезона.. Леле кога почна после да ти е страв да видес дека шутнува противникот... со Хауард дојдоа на исто ниво... али ете Хауард добро се покажа во Евертон....Важно си страдавме од луди глави како Бартез Керол и Хауард.... И секогаш велам ке останеме со желба за голман како Шмајхел..... Тоа од мене

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
За добро утро(или добар ден) на сите фанови на Манчестер, сакав да ви почне денот со смеа па мислам дека успеав.Ова е малку старо ама го најдов случајно па реков да го прикачам на страницава. Омилено ми е. :pos2:

Sorry.gif

Член од
1 август 2007
Мислења
1.193
Поени од реакции
37
vo anglija do bozik koj e prv sekogas e sampion.toa mene me sekira zosto sega se arsenal prvi

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
vo anglija do bozik koj e prv sekogas e sampion.toa mene me sekira zosto sega se arsenal prvi
не до божиќ туку после овој згуснат период кој што следи... Boxing Day, па на 1.1 играт итн. Овој е најзначаен период и најчесто е решавачки, но ако излеземе со ваква тесна разлика од овој период (-1 поен), ќе биде интересо до крајот на првенството :smir::salut:

Член од
1 август 2007
Мислења
1.193
Поени од реакции
37
не до божиќ туку после овој згуснат период кој што следи... Boxing Day, па на 1.1 играт итн. Овој е најзначаен период и најчесто е решавачки, но ако излеземе со ваква тесна разлика од овој период (-1 поен), ќе биде интересо до крајот на првенството :smir::salut:
dobro

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom