(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
а од MAN CITY шмајхел јуниор ??????? - тоа чудо имам мерак да го видам во UNITED

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
pa od nego,gordon ili green eden mora da dojde vo Man U.a petar smajkel izjavi deka saka da go vidi negoviot sin vo redovite na Man U.samo ne znam vo momentov zasto ne e prv cuvar na golot na City.

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
na pozajmica mislam deka go dadoja inace fenomenalno branese vo prvite utakmici za manchester city

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Треба да почекаме на пензијата на Ван дер Сар... А мислам дека ни Грин нема да сака да ја грее клупата, Гордон можеби ќе сака ако Сандерленд оди во Чемпионшип, Шмајхел Јуниор и тој може да сака зашто е млад ем ќе научи нешто од ВДС... Ама од друга страна за на клупата ги имаме Кушчак и Фостер кои не се воопшто лоши голмани... Така да според мене треба да се почека на пензија на ВДС (или пад на неговата форма) па потоа да мислиме за евентуално засилување на голманската позиција (евентуално бидејќи ги имаме Фостер и Кушчак).

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
А бе одбраната ни е бомба, ако треба едно дрво ќе ставиме на гол и ич не се плашам.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.573
Поени од реакции
5.579
Имате голмани бе ...
Ван Дер Сар ЗВЕР на 37/38 години , рефлекси како мачка ...
Кушчак би требало да го замени нема некое големо искуство ама добар си е
Бен Фостер е добар млад , беше на позајмица во Вотфорд и прими гол што мн. ретко се дава од гол на гол од Робинсон

ама ќе истерате уште оваа и следната со Ван Дер Сар ...:pipi:

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Знам за Кушчак оти има примено таков ефтин гол, за Фостер не знам... Ама на голмани од светска класа им се случуват разни киксови, зошто да не и на овие нашите...

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.573
Поени од реакции
5.579
Си ги помешал изгледа ... :)
Прошлата сезона кога играа Вотфорд-Тотенхем .. Робинсон даде таков гол топката отскокна пред Фостер и влезе во гол .. јас така мислам

:pipi:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Знам за Кушчак оти има примено таков ефтин гол, за Фостер не знам... Ама на голмани од светска класа им се случуват разни киксови, зошто да не и на овие нашите...
А бе Чех што направи претходно коло, Касиљас, Буфон па и нашиот Шмајхел правеле киксови само финтата е во тоа тие киксови да не им прејдат во навика. Па и Оливер Кан,најдобар во историјата на Германија, некогаш како теле ќе погреши. Јас мислам дека нема голман што не греши. Ако има таков или ако најдете, јавете ми да му симнам капа:)

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.573
Поени од реакции
5.579
Еве го што го прими Фостер ... не се гледа баш најдобро ама ...

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
Да де кај нас стално да се киксериве.повеке неам доверба во кушчак.прима безвезе голови и почнува да ме нервира.ама за џабе ние си прајме муабет сега зашто ферги не планира да купува голман во моментов.сега во фокусот на вниманието е доаѓањето Алан Хатон во Мен Ју.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
A Бен Фостер прими таков гол од Робинсон претходната сезона. Многу смешно ама не ја процени топката па го прескокна. Тоа е

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.573
Поени од реакции
5.579
Абе Манчестер секогаш имал проблеми со голманите дур не налета на Ван Дер Сар
Мислам дека Бартез беше најголем киксер после Симан ако бранеше тој во Манчестер ... :)

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
колку да го видате и голо шо го прима Кушчак шо ви кажах... млади се децата, имат за учење уште

вториот е да видите оти имал и добри денови :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom