(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
ne zboram za utakmicava...
ama sho e star star e...
fudbal na 35 godini ne se igra veke :)
redno e da dojde na negovo mesto nekoj pomlad golman.. sto kje moze da ostane nekolku sezoni...
na van der sar ova mu e krajot od karierata...
a be golman e i mojt do 40 da branit ak sakat,a ako ja gledate tabelata ke vidite deka ima najmalu golovi primena sezonava,malu kiksna so liverpul i to.neka brani uste ovaa i drugata sezona,a podocna izjavi deka ke bidel trener na golmanite vo Man U.a za kuscak e dobar golman ama ne vikam deka bi bilo dobro da bide 1 golman zasto golem kixer e spored mene.ima primeno gol od vgol gol ako go gledavte mecot kolumbia-polska pred SP 2006 i onoj so sporting so go primivme godinava bea pod negova greska.spored mene gordon ili sinot na petar smajkel(kasper) bi bile idealno resenie za golmanskata linija vo Man U.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Му требаат повеќе натпревари на Кушчак,тоа е проблемот што не е многу сигурен. А за голманите викаат колку е постар толку е подобар.Секој голман прави киксови само работата е во тоа да не му прејде тоа во навика.Да го оставиме Едвин уште овие години да брани-супер е.Ако почне да прави киксови,сигурно ќе биде одморен на клупата.А Гордон не е лошо решение за негова замен.Имаат слична конституција и добро би ни дошол.

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Abe aj da ne se karame!!!!!!!!:uvo: Kako moze da ne go sakate van der Sar koga covekot ima najmalku golovi primeno vo cela liga.So Ferdinand i Vidic se odlicno trio i besprekorno komuniciraat.So Liverpool napravi 2 greski...pa i toj ne e robot.I Cheh e dobar pa vidovme sto se sluci so Arsenal.A da ve potsetam na utakmicata so M.City lani i so Chelsea vo finaleto na Super kupot...Spored mene od koga dojde od Fulham formata na Man Utd rapidno rastese za da se ovozmozi da bideme na ova mesto sto sme sega.A za negov naslednik ne mislam deka treba da bide Kuszack oto i jas mislam deka e kikser.Neznam dali go pamtite Ben Foster koj lani branese vo Watford kako pozajmen od United.E nego go spremaa za ovaa sezona da bide golemo otkrivanje vo United i da mu go zede reprezentativnoto mesto na Robinson ama covekot gi skina ligamentite na kolenoto.Za mene i toj nekako ne e najdobar izbor ama vremeto ke pokaze.A utre mislam deka ke pobedime i ke ostaneme so cista mreza.
Pozz momci:smir:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
А да за Бен Фостер знам дека го спремаа ама немаше среќа момчето. Ајде до година ќе добие можност па ќе се докаже. Го пратев лани во Ватфорд ама не беше воопшто крив. Одбраната им беше туршија,не е октопод па се да им брани. Сепак кај нас ќе биде добар.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Кој кажа оти не го сакаме ВДС? Човекот е машина не може да си навивач на Ман Јун а да не го сакаш. Иначе Бен Фостер мислам оти ако не се повредеше веќе ќе го гледавме на голот... Лани само тој беше светлата точка во Ватфорд, дури беше повикан за репрезентацијата (ама не доби шанса).. Да се надеваме дека повредата нема да му влијане премногу на формата оти е млад и талентиран голман.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Ај убаво поминете си вечер и утре сите во 13 часот пред малите екрани и да им дадеме подршка на Црвените Ѓаволи да победат.:salut:

Limp Bizkit

Gone with the sin
Член од
9 мај 2007
Мислења
837
Поени од реакции
2
А знаете ли од кога ќе можеме да го гледаме Манучо или незнам како се викаше во тимот на Манчестер. А за голманите Бен Фостер е многу добар супер замена за Ван Дер Сар ќе биде тој. Ајдеее утре на победаааа FOREVER UNITED

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
Ај убаво поминете си вечер и утре сите во 13 часот пред малите екрани и да им дадеме подршка на Црвените Ѓаволи да победат.:salut:
pusto so si pominav ubo vecerva.ova mi bese naje*ana vecer od koga izlegvam navecer.na istiov datum pred edna godina mi se sluci istoto a i togas na zal i Man U ni izgubi od West Ham taka da pojke na 22 dekemvri ne izlegvam.a utre site vo 13 pred TV i kompjuter mora da se pobedi utre.moj tip 4-1 za Man U

А знаете ли од кога ќе можеме да го гледаме Манучо или незнам како се викаше во тимот на Манчестер. А за голманите Бен Фостер е многу добар супер замена за Ван Дер Сар ќе биде тој. Ајдеее утре на победаааа FOREVER UNITED
a manuco ce igra posle afrikanskiot kup na nacii dokolku dobie rabotna viza ce moze da igra,a eventualno moze da premine vo sporting lisabon na pozajmica i da dobie portugalsko drzavjanstvo i da moze da nastapuva za Man U.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Море ќе ги смачкаме утре,па макар и не играл Андерсон.Наводно ќе бидел поштеден зошто во среда играме со Сандерленд а сабота со Вест Хем на гости.

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Абе што сите сте го нападнале чоекот кога да не беше тој минатата година што ќе правевме. Тој во повеќе мечови беше човекот кој го имаше мечот во рака и не дозволи манчестер да киксне па сега дека малку шупачки бранел на еден меч го нападнавме како да сме изгубиле.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Не бе Mlad_man нема врска, коментиравме само дека избрани лошо против Ливерпул а инаку(прочитај погоре) тој е најдобриот голман после Шмајхел кој бранел за нас.Се гордееме со него.

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Не бе Mlad_man нема врска, коментиравме само дека избрани лошо против Ливерпул а инаку(прочитај погоре) тој е најдобриот голман после Шмајхел кој бранел за нас.Се гордееме со него.
Не ги прочитав претходните поста па така да ќе се извинам на сите ама пак имам една замерка ај да си глеаме ние иднина зошо како што сум забележал ако му спомнам на некој за тоа што и како Манчестер или негов играч направил во минато, а и воопшто некој друг тим одма се прави тоа било минато и брбља нешто друго, па така ние да се фокусираме на сегашноста и иднината и мислам да глеаме утре да тепаме. Ај поздрав

DeViL-BoY

GlorY GlorY United
Член од
27 септември 2007
Мислења
282
Поени од реакции
0
Утре на Олд Трафорд... во 13 часот... оган ке гори..
Црвените Гаволи ке мораат во пекол да го внесуваат Евертон а и ке го внесуваат....
А погоре видов Андерсон не игра?---Типчево е закон мозам да казам дека е нај погоден трансфер во светот :D Оптимизам
Би рекол со Господ напред иако сме Гаволи ке ни треба хехе да се надеваме на победа се друго не не интересира Арсенал на малку тежок и динамички фудбал го тепаше на Тотенхем ке беше добро Кин да погодеше од пенал како и да беше максимум на оваа отакмица ке беше 2-2 али тоа ти е тоа фудбал.... Ние утре да си зедеме 3 ботчиња па нека пукнат душманите :D ПоздраВ

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Леле уште помалку од 10 часа до почетокот на натпреварот.Не можам да спијам,возбуден сум. UNIIIIIIIIIIIIIIITED,UNIIIIIIIIIIIITED,UNIIIIIIIIIIIIITED.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom