- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 2.504
А ова Pusu што значи?
Мислам дека е ЗАСЕДАА ова Pusu што значи?
Kurt - VolkА ова Pusu што значи?
Abe ovie dvajca kje ja sredat ovaa kako sto mi izgleda !!!
Фацата на Мемати Прав мафијаш !
Да. Абдулхеј се поремети тогаш и падна под влијание на Искендер, и уствари беше шпиун негов. Сакаше да го избоде или го избоди Полат со нож и тогаш Мемати пукаше во Абдулхеј. Сите мислеа дека умрел, само Полат, Џахид и докторката Гаје знаеја дека е жив и го однесоа на рехабилитација Мемати кога дозна дека го криеле се налути пошто осеќаше грижа на совест.Случајно вчера после полноќ фатив една епизода н ОБН, ме нервираат гласовите( навика) ама супер се глеаше, ни кислење со реклами ни ништо.А што се случи со Абдулхеј кога го криел Полат, мислеле дека е мртов?
Али Мемати
Мемати доби дете!!!
п.с сеуште не дознав дали е машко или женско
--- надополнето: 10 февруари 2012 во 17:00 ---
EDIT: синче
Изгледа не си ги гледал сите епизоди.. додуша јас пред некое време изгледа се до смртта на Чакар, и таму имаше јаки глумци, и морам да кажам дека тогаш беше доста пореално во акциите и се беше подобро...Јас мислам до сега најдобар негативец беше Ерсој ептен јако глумеше човекот а и има фаца за улогата му стоеше
Еее,со Томболаџи,со Тестере,Лаз зија,со Ердал,и татко му,Шефко..Со Пала,вујко Сејфо и да не ги набројувам даље.Изгледа не си ги гледал сите епизоди.. додуша јас пред некое време изгледа се до смртта на Чакар, и таму имаше јаки глумци, и морам да кажам дека тогаш беше доста пореално во акциите и се беше подобро...