Kurtlar Vadisi - Долина на волците

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
А ова Pusu што значи?
Мислам дека е ЗАСЕДА
--- надополнето: 4 февруари 2012 во 13:12 ---

За тие што не знаат кој е овој лево, ќе излезе нареднава сезона и се вика KARA
--- надополнето: 4 февруари 2012 во 13:14 ---

Фацата на Мемати :pos: Прав мафијаш ! :cool:

Член од
22 април 2011
Мислења
323
Поени од реакции
105
Овој Кара е опасен како вози мотор во една епизода немате појма ;)

--HEIDERN--

The Iron Fist
Член од
18 декември 2011
Мислења
638
Поени од реакции
378
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Случајно вчера после полноќ фатив една епизода н ОБН, ме нервираат гласовите( навика) ама супер се глеаше, ни кислење со реклами ни ништо.А што се случи со Абдулхеј кога го криел Полат, мислеле дека е мртов?

M

Moon Child

Гостин
Случајно вчера после полноќ фатив една епизода н ОБН, ме нервираат гласовите( навика) ама супер се глеаше, ни кислење со реклами ни ништо.А што се случи со Абдулхеј кога го криел Полат, мислеле дека е мртов?
Да. Абдулхеј се поремети тогаш и падна под влијание на Искендер, и уствари беше шпиун негов. Сакаше да го избоде или го избоди Полат со нож и тогаш Мемати пукаше во Абдулхеј. Сите мислеа дека умрел, само Полат, Џахид и докторката Гаје знаеја дека е жив и го однесоа на рехабилитација :) Мемати кога дозна дека го криеле се налути пошто осеќаше грижа на совест.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398

Мемати доби дете!!!
п.с сеуште не дознав дали е машко или женско :cautious:
--- надополнето: 10 февруари 2012 во 17:00 ---
EDIT: синче :icon_mrgr:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Кај сте бе луѓе ве снема сите , да не ве фатија од мафијата :icon_lol:
Малце да ја живниме темава со музичево..

Член од
11 декември 2009
Мислења
292
Поени од реакции
103
Јас мислам до сега најдобар негативец беше Ерсој :) ептен јако глумеше човекот а и има фаца за улогата му стоеше

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Јас мислам до сега најдобар негативец беше Ерсој :) ептен јако глумеше човекот а и има фаца за улогата му стоеше
Изгледа не си ги гледал сите епизоди.. додуша јас пред некое време изгледа се до смртта на Чакар, и таму имаше јаки глумци, и морам да кажам дека тогаш беше доста пореално во акциите и се беше подобро...

Член од
26 февруари 2012
Мислења
117
Поени од реакции
19
Изгледа не си ги гледал сите епизоди.. додуша јас пред некое време изгледа се до смртта на Чакар, и таму имаше јаки глумци, и морам да кажам дека тогаш беше доста пореално во акциите и се беше подобро...
Еее,со Томболаџи,со Тестере,Лаз зија,со Ердал,и татко му,Шефко..Со Пала,вујко Сејфо и да не ги набројувам даље.

Kajgana Shop

На врв Bottom