Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Реал Мадрид не сака финалето од Копа дел Реј да се игра на Бернабеу. Исто како што тоа го направи фарселона во 2004 кога Реал требаше да игра со Сарагоза ...
Sve se vraca sve se placa, so gi ebam , ja da sum ic ne im bi dadel da igrat, ebati ciganarijata. Inace ako ne se lazam na natprevarot Barsa- Vilareal komentatorot spomna deka Borha Valero ima otkupna klauzula od 40 milioni evra, ama e pri kraj so dogovorot ili nesto.

AlO_nvyCAAEhq39.jpg

Хаха му се плаче од болка, се стиска :)

Него имам пишано неколкупати по темиве, не знам дали знаете вие, ама титулата од ЛШ што сте ја освоиле 1958, Реал започнал тогаш иницијатива да му припадне службено на Манчестер затоа што до пред несреќата бил главен фаворит за неа. Сакам да кажам дека за некои постапки ко овие не ви треба да потенцирате кралски клуб. Cheers.

Хаха му се плаче од болка, се стиска :)

Него имам пишано неколкупати по темиве, не знам дали знаете вие, ама титулата од ЛШ што сте ја освоиле 1958, Реал започнал тогаш иницијатива да му припадне службено на Манчестер затоа што до пред несреќата бил главен фаворит за неа. Сакам да кажам дека за некои постапки ко овие не ви треба да потенцирате кралски клуб. Cheers.

Ако го виде ова alexsr одма ќе рече дека ради Франко таа титула не му била препишана на Манчестер. :cool:

Ти да не го сликаше? :D

Да бе на кафе беше прееска кај мене па татко ми му напраи една тетоважа. :D
--- надополнето: 9 февруари 2012 во 20:57 ---

Од македонци е праено.

Една радосна вест за нас, последна сезона за Итуралде, од наредната година нема веќе да суди.. :D

Една радосна вест за нас, последна сезона за Итуралде, од наредната година нема веќе да суди.. :D
Iturralde notably refereed the El Clasico on three occasions, in 1999, 2005 and most recently in November 2010, in which he was praised for his solid and free-flowing performance
(y)
добро е,ми се смачи од фацата лимонска

Него сега се потсетив на една изјава на Торес, додека играше за Патетико. Тогаш рече: „Никогаш нема да го облечам белиот дрес“. Е сега и да сакаш нема да можеш, шутаре едно :D

Добро му стои али дека му опаѓа затоа ја скратил:D
--- надополнето: 10 февруари 2012 во 05:30 ---
Исто така и Родриго од Бенфика е опција за нападот:
http://www.defensacentral.com/real_...-todas-competiciones-champions-napoles-inter/
Овој играч би го прифатил со 3 раце. Кој талент е никој не е свесен!!!
--- надополнето: 10 февруари 2012 во 05:34 ---
Кога сме веќе кај тетоважите, нашиот бивш лепотан...

419279_10150514442141571_84218631570_8994972_1021083961_n.jpg

комотно може да се префрли у НБА сеа... :D
Профи Тетус(y):sneaky:

Шо пробуе Мурињо да го емитира Бензема со фризурчето не ми е јасно :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom