Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .
Член од
12 декември 2007
Мислења
4.829
Поени од реакции
10.215
Овој пиперкаров од 1734 мислења 1735 му се напишани против Реал и режимот на Франко. Патетичен си брат веќе...мудава лубеници ми станаа:facepalm:
Што да се прави кога има пациенти за забава? Инаку најзаебано е кога некој од најсрање градот во МК ќе проба да навредува по локална основа. Со пиперки или без, Струмица за Куманово е Лас Вегас. Од цел пат до Германија само Куманово го преспивам, да знам дека сеуште сум во Европа а не Пакистан. Инаку ако сакаш може да го посетиш пиперкарот овде :)

9515065.jpg

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Nice comeback, you totally got me this time.
Douchebag, не ми беше идеја да го споредувам Куманово со Лас Струмица :pos:

Едноставно патетичен си со Франко и фашизмот. Незнам зашто уште тупиш со тоа.

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.829
Поени од реакции
10.215
Douchebag, не ми беше идеја да го споредувам Куманово со Лас Струмица :pos:

Едноставно патетичен си со Франко и фашизмот. Незнам зашто уште тупиш со тоа.
Чудно тогаш како ти и едно посебно :)icon_lol:) другарче од твојот фан клуб на секој мој пост реплицираат со пиперкар. Да не е тоа некој нов назив за навивачите на Барса? Идејата ти е да се правиш смешен со навреди за градот во мојот профил, притоа заборавајќи во каква вукојебина живееш. Can't be bothered да пријавувам мислења за банови и такви работи па затоа и реагирав овој пат (после 3 постови на иста тематика од тебе и споменатиот твој другар, кој патем живее во уште полоша вукојебина). За Франко и фашизмот, само реков зошто ја свиреле химната Каталонците и Баскијците. Да не имаш ти некое друго објаснување?

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Чудно тогаш како ти и едно посебно :)icon_lol:) другарче од твојот фан клуб на секој мој пост реплицираат со пиперкар. Да не е тоа некој нов назив за навивачите на Барса? Идејата ти е да се правиш смешен со навреди за градот во мојот профил, притоа заборавајќи во каква вукојебина живееш. Can't be bothered да пријавувам мислења за банови и такви работи па затоа и реагирав овој пат (после 3 постови на иста тематика од тебе и споменатиот твој другар, кој патем живее во уште полоша вукојебина). За Франко и фашизмот, само реков зошто ја свиреле химната Каталонците и Баскијците. Да не имаш ти некое друго објаснување?

П.с Друг пат не го преспивај Куманово за да имаш аргументи да го наречеш вукојебина. :facepalm:

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.829
Поени од реакции
10.215

П.с Друг пат не го преспивај Куманово за да имаш аргументи да го наречеш вукојебина. :facepalm:
Implying a person needs arguments to do that.

Инаку тука прекинувам со дискусијата бидејќи

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Кад се сељо промангупи... брат искулирај. Нема што да се навредуваш од зборот пиперкар. Патем пола Струмица доаѓа во Куманово пиперки да продава за да биде Лас Струмица. Искулирај не ми реплицирај си клошарски слики пошто греота е ајкјуто да ти се сведува на собната температура.

Член од
17 август 2009
Мислења
3.678
Поени од реакции
5.305

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
На Местаља ќе се игра. Имало некој концерт на Калдерон, а Севиља им била далеку.

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
На Местаља ќе се игра. Имало некој концерт на Калдерон, а Севиља им била далеку.
Барем не е во Мадрид, иначе че имаше заеднички собир на навивачите од двата клуба за палење на шпански знамиња сред Мадрид:)

Kajgana Shop

На врв Bottom