Od koj operator si? Imas internet settings?Sony ericsson XPERIA 8, imam kako da go aktiviram edge,dali mozi da mi pomogni nekoj
Od koj operator si? Imas internet settings?Sony ericsson XPERIA 8, imam kako da go aktiviram edge,dali mozi da mi pomogni nekoj
Оди во settings - wireless & networks - mobile networks и штиклирај го data traffic. Само пази, така апликациите што работат со интернетот нон-стоп ке го користат. Да не ти дојде после некоја солена сметка.Sony ericsson XPERIA 8, imam kako da go aktiviram edge,dali mozi da mi pomogni nekoj
Fala mn... sega se e vo redИнсталирај k lite codec.
И еден мој другар имаше проблем и си купи нова ама не оригинална за 350ден. или види нешто да не ти е отворено што троши мн батеријаjas imam problem so baterijata na mojot nokia n95.mnogu brzo mi se prazni baterijata. So da napraam?
Јас мислам дека на сите андроид телефони може да се инсталира бесплатна GPS навигација.... околу 7-8000 ден. мислам дека ке најдешЛуѓе ќе ве замолам за ваш предлог за мобилен.Потребен ми е некој со кој ќе може да се инсталира гармин или слична бесплатна GPS навигација.Значи да не биде како google и да бара интернет за конекција.
Се разбира да не биде премногу скап.До 10000 денари највеќе.Благодарам
Да но колку е таа добра.Имав слушано некои гласини дека немало добра бесплатна апликација за андроид.Јас мислам дека на сите андроид телефони може да се инсталира бесплатна GPS навигација.... околу 7-8000 ден. мислам дека ке најдеш
Искрено јас лично сум презадоволен од андроидот само зависи за колку пари сакаш да купиш... на пример ако купиш xperia x8 има андроид 2,1 и не ми се бендисува мн мн, а има сега и понов 2,3 можеш да го инсталираш на xperia- та ама никој не ти гарантира дали ке биде успешна инсталацијата.... ако купиш xperia x10 mini од најновата серија имаат андроид 2,3 и имаат бесплатен google maps и има барање на локација, моментална положба и др опцииДа но колку е таа добра.Имав слушано некои гласини дека немало добра бесплатна апликација за андроид.
прашањето ми е доколку нема дали да одам на Нокиа или подобри се андроидот.
Добро,а сигурен ли си за ова бесплатен google maps.Мене всушност ми треба да биде без интернет.Јас колку што знам гуглов ми зема секогаш интернет кога ќе ја барам локацијата.Искрено јас лично сум презадоволен од андроидот само зависи за колку пари сакаш да купиш... на пример ако купиш xperia x8 има андроид 2,1 и не ми се бендисува мн мн, а има сега и понов 2,3 можеш да го инсталираш на xperia- та ама никој не ти гарантира дали ке биде успешна инсталацијата.... ако купиш xperia x10 mini од најновата серија имаат андроид 2,3 и имаат бесплатен google maps и има барање на локација, моментална положба и др опции