Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Па воведов на темава ископирај го и ете ти проект. На времето најбоље вовед имавме :love: :D

Ќе треба да се апдејтира малце воведов на темава, каверот што ми е на ФБ ќе го ставам коа ќе сум послободна :D
Овде колку што знам на македонски е :icon_mrgr:.
П.С. го направив проектот уште мало делче ми фали (но сепак најважното).
Ако знаеш ти или другиве членовим, каде можам да најдам, по колку плата земаат вработените во Манчестер Јунајтед....
Професоркава рече тоа било најважно да биде напишано кој колку зема пари... :cautious:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.584
Поени од реакции
6.314
Де Геа со десна ги брани топките што му идат у лев агол! :pipi:
Десната рака му е подолга во случајот, доколку топката е по земја или во долниот дел од стативата левата рака е по корисна но во случајов тоа е десната.

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Десната рака му е подолга во случајот, доколку топката е по земја или во долниот дел од стативата левата рака е по корисна но во случајов тоа е десната.
Не му е подолга туку така го скратува аголот на движење на топката и сите голмани така прават. Ако проба да интервенира со левата, топката неколку стотинки повеќе ќе се задржи во воздух и ќе го продолжи своето движење во насоката што може да биде потешко да се одбрани, отколку да се одбрани со десна каде аголот е скратен и топката ќе биде одбранета пред да добие потежок агол за нејзина одбрана.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Ако знаеш ти или другиве членовим, каде можам да најдам, по колку плата земаат вработените во Манчестер Јунајтед....
Професоркава рече тоа било најважно да биде напишано кој колку зема пари... :cautious:
http://www.trophy4toon.co.uk/salaries.html

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.584
Поени од реакции
6.314
Не му е подолга туку така го скратува аголот на движење на топката и сите голмани така прават. Ако проба да интервенира со левата, топката неколку стотинки повеќе ќе се задржи во воздух и ќе го продолжи своето движење во насоката што може да биде потешко да се одбрани, отколку да се одбрани со десна каде аголот е скратен и топката ќе биде одбранета пред да добие потежок агол за нејзина одбрана.
Toa де. :)

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Football Manager :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ама ова со дресов излеа е тактика за противниците да ги фркне глава, остај ти...

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Шампионски изглед ми имаат дресовиве! :icon_lol:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Дресовите ќе бидат многу убави, ќе видите.И јас синиот кога го гледав, ама сега кога го имам од Гигси, го носам секој ден, хаха (A) :D

п.с А видете, од страна беџот е златен, си знаат кој ќе се радува во Мај :)

Kajgana Shop

На врв Bottom