Scream Music Festival Vol.2 @ Метрополис Арена - 18.02.2012

• Креатор на темата Alexander Nevsky
  • Време на започнување

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Еве како беше на минатиот СКРИМ фестивал :)

(кликни врз сликата за да ја зголемиш)
Оваа година можно е да биде уште подобро :)
Исто беше во Феб. и ланскиот, оти ми се гледаат оскудно облечени.

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.906
Поени од реакции
11.247
Ми се иде на Санаториум ептен, чекам друштво од моиве ако нема никој ќе договарам со вас кајганџии иако незнам никој :)

Член од
23 септември 2010
Мислења
645
Поени од реакции
385
И јас купив карта ама некако сумњива ми е, ја нема онаа светкавата лента кај што треба да се скине картата, а ја купив од југотон пред 3 дена 600ден, ај видете дали кај вас ја имаа таа лента или мене ми набутале фалсификат :mad:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.488
Поени од реакции
7.982
Без сребрена лента се овие карти, не бери гајле. И јас мојата ја купив од Југотон, кога беа по 500.

Член од
23 септември 2010
Мислења
645
Поени од реакции
385
Без сребрена лента се овие карти, не бери гајле. И јас мојата ја купив од Југотон, кога беа по 500.
Епа зошто на другар ми картата има лента и он ја купи за 500, нашите да не се друга серија или нешто такво

M

Moon Child

Гостин
Ми се оди, поради Санаториум. Ама знам дека нема да отидам, секогаш е така и после ми е криво. :oops:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.820
Поени од реакции
11.445
Ми се оди, поради Санаториум. Ама знам дека нема да отидам, секогаш е така и после ми е криво. :oops:
Купи карта (ќе мораш да отидеш) и нема да ти биде криво :icon_mrgr:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.488
Поени од реакции
7.982
Последниот пат кога ги гледав на иста сцена Ласт Експедишн и Санаториум....
ахххх опасен кичмолом.

Само што почнав да го пишувам постов почнаа да ме лазат морници. Колку електрицитет имаше кога почнаа првите звуци од „Без разум и свест“

M

Moon Child

Гостин
Последниот пат кога ги гледав на иста сцена Ласт Експедишн и Санаториум....
ахххх опасен кичмолом.

Само што почнав да го пишувам постов почнаа да ме лазат морници. Колку електрицитет имаше кога почнаа првите звуци од „Без разум и свест“
Ти се лутам! :D

Манс, ретко одам по такви работи, последен пат бев за Архангел, оти неможев да си дозволам, а да ги испуштам. Прво, немам друштво за такви свирки, а второ и уште по важно, немам каде да преспијам, а сама да патувам по ноќите во воз со секакви да не кажам какви будали, тоа не :confused: И поради таа причина испуштам се, и после ми е факинг криво :(

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.488
Поени од реакции
7.982
Ти се лутам! :D

Прво, немам друштво за такви свирки, а второ и уште по важно, немам каде да преспијам, а сама да патувам по ноќите во воз со секакви да не кажам какви будали, тоа не :confused:
Ќе ти купам чоколатце, само не се лути, те молам :D

1. И јас така во младоста си имав мака. Некако се снаоѓав на времето со другарчиња од mIRC ама слабо ми идеш и клабинг и рокинг. После се појави форумов и со Votkamixx ни сам не знам на колку дешафки имаме отидено. Некогаш сами двајца, некогаш со уште 20 души со нас.
Јас за овој Скрим сум договорен само со една другарка, така да слободно најави се, ветувам ќе се грижам за тебе. Не бери гајле дека ќе се напијам и ќе бидам алкохолизирана џукела, бидејќи возам, нема да можам да пијам.

2. Настанов ќе трае до три сабајле, така да не бери гајле, ќе правиме нешто до сабајле, па после на раат ќе си седнеш у бус или у воз, ама со малку поцивилизаран народ, а не со пијани малолетни вонаби панкеришта и металчуги.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.488
Поени од реакции
7.982
Фестивалот ќе се одложи за недела дена.
Така пишува на фан страницата на Negative.

А во меѓувреме објавено и на ФБ настанот за овој вестивал.

karan

бивш поет, плукач, вљубеник во слободата
Член од
31 мај 2006
Мислења
3.595
Поени од реакции
2.719
Супер излезе.

За момент помислив: Види шо умно друштво имам, навреме забегаа накај Скопје.. troll.jpg

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.488
Поени од реакции
7.982
Едини бед е што С.А.Р.С. нема да дојдат :/

M

Moon Child

Гостин
Фестивалот ќе се одложи за недела дена.
Така пишува на фан страницата на Negative.

А во меѓувреме објавено и на ФБ настанот за овој вестивал.
Еј да? Таман имам време и пари да соберам јееееееееј!!!
Присуство 60% : Неприсуство 40%

:pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom