Scream Music Festival Vol.2 @ Метрополис Арена - 18.02.2012

• Креатор на темата Креатор на темата Alexander Nevsky
  • Време на започнување Време на започнување
Еве како беше на минатиот СКРИМ фестивал :)

(кликни врз сликата за да ја зголемиш)
Оваа година можно е да биде уште подобро :)

Исто беше во Феб. и ланскиот, оти ми се гледаат оскудно облечени.

Ми се иде на Санаториум ептен, чекам друштво од моиве ако нема никој ќе договарам со вас кајганџии иако незнам никој :)

И јас купив карта ама некако сумњива ми е, ја нема онаа светкавата лента кај што треба да се скине картата, а ја купив од југотон пред 3 дена 600ден, ај видете дали кај вас ја имаа таа лента или мене ми набутале фалсификат :mad:

Без сребрена лента се овие карти, не бери гајле. И јас мојата ја купив од Југотон, кога беа по 500.

Без сребрена лента се овие карти, не бери гајле. И јас мојата ја купив од Југотон, кога беа по 500.
Епа зошто на другар ми картата има лента и он ја купи за 500, нашите да не се друга серија или нешто такво

Ми се оди, поради Санаториум. Ама знам дека нема да отидам, секогаш е така и после ми е криво. :oops:

Ми се оди, поради Санаториум. Ама знам дека нема да отидам, секогаш е така и после ми е криво. :oops:

Купи карта (ќе мораш да отидеш) и нема да ти биде криво :icon_mrgr:

Последниот пат кога ги гледав на иста сцена Ласт Експедишн и Санаториум....
ахххх опасен кичмолом.

Само што почнав да го пишувам постов почнаа да ме лазат морници. Колку електрицитет имаше кога почнаа првите звуци од „Без разум и свест“

Последниот пат кога ги гледав на иста сцена Ласт Експедишн и Санаториум....
ахххх опасен кичмолом.

Само што почнав да го пишувам постов почнаа да ме лазат морници. Колку електрицитет имаше кога почнаа првите звуци од „Без разум и свест“
Ти се лутам! :D

Манс, ретко одам по такви работи, последен пат бев за Архангел, оти неможев да си дозволам, а да ги испуштам. Прво, немам друштво за такви свирки, а второ и уште по важно, немам каде да преспијам, а сама да патувам по ноќите во воз со секакви да не кажам какви будали, тоа не :confused: И поради таа причина испуштам се, и после ми е факинг криво :(

Ти се лутам! :D

Прво, немам друштво за такви свирки, а второ и уште по важно, немам каде да преспијам, а сама да патувам по ноќите во воз со секакви да не кажам какви будали, тоа не :confused:
Ќе ти купам чоколатце, само не се лути, те молам :D

1. И јас така во младоста си имав мака. Некако се снаоѓав на времето со другарчиња од mIRC ама слабо ми идеш и клабинг и рокинг. После се појави форумов и со Votkamixx ни сам не знам на колку дешафки имаме отидено. Некогаш сами двајца, некогаш со уште 20 души со нас.
Јас за овој Скрим сум договорен само со една другарка, така да слободно најави се, ветувам ќе се грижам за тебе. Не бери гајле дека ќе се напијам и ќе бидам алкохолизирана џукела, бидејќи возам, нема да можам да пијам.

2. Настанов ќе трае до три сабајле, така да не бери гајле, ќе правиме нешто до сабајле, па после на раат ќе си седнеш у бус или у воз, ама со малку поцивилизаран народ, а не со пијани малолетни вонаби панкеришта и металчуги.

Фестивалот ќе се одложи за недела дена.
Така пишува на фан страницата на Negative.

А во меѓувреме објавено и на ФБ настанот за овој вестивал.

Супер излезе.

За момент помислив: Види шо умно друштво имам, навреме забегаа накај Скопје.. troll.jpg

Фестивалот ќе се одложи за недела дена.
Така пишува на фан страницата на Negative.

А во меѓувреме објавено и на ФБ настанот за овој вестивал.
Еј да? Таман имам време и пари да соберам јееееееееј!!!
Присуство 60% : Неприсуство 40%

:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom