Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Секаде каде и да одиш на патување не 2 туку 4 очи треба да имаш отворено .Јас што имам слушано, доста многу се крадело во туристите. Дали е точно ова?![]()
Јас што имам слушано, доста многу се крадело во туристите. Дали е точно ова?![]()
На апсолвентска бев. Преубаво е.
Крадење во Монако нема. Водичот нас цело време не тераше да пазиме и кога дојдовме во Монако рече ако сакате сега со парите на чело шетајте.
На апсолвентска бев. Преубаво е.
Крадење во Монако нема. Водичот нас цело време не тераше да пазиме и кога дојдовме во Монако рече ако сакате сега со парите на чело шетајте.
Ме интересира колку плати за апсолвентската до таму и колку дена бевте?
Венеција – Верона – Барселона – Ница – Кан – Монако - Монте Карло - Милано 17.900 ден
Во цената е вклучено:
●превоз со автобус АЦ;ДВД;ЦД;ТВ на релација Скопје – Венеција – Барселона – Милано – Трст – Скопје
●5ноќевања со појадок и вечера во хотел 3* и 2* (1ПП во Лидо ди Јесоло, 3ПП во Лорет де Мар и 1 ПП во Милано)
●сите организирани разгледи наведени во програмата
● професионална придружба за време на патувањето
●организација и реализација на патувањето
Во цената не е вклучено:
● превоз со брод Punta Sabbione – Венеција - Punta Sabbione- 10 €
●влезницата,превозот и паркингот Шпанско Село - 10€
●влезницата,превозот и паркингот Камп Ноу - 16€
●влезницата,превозот и паркингот Аквариум 10 €
● влезница за дискотека 5 €
● патничко осигурување10 €
● билети за јавните превозни средства (метро, автобус...)
● индивидуални трошоци
Секаде каде и да одиш на патување не 2 туку 4 очи треба да имаш отворено .
За крадење секаде се краде ама во тиа места ти што ги наведе не верувам дека од тоа треба да се плашиш ,бијдеки таму одат појаки луге (генерално )
18 дена. Чешка, Австрија, Шпанија, Франција и Италија. 500 евра чинеше.