Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Со срека нека му е на Вида,да е живо и здраво :)Само пополека со деца праење да не се повреди :confused:
Побрзо оздравување легендо:)

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Ejj ova sudiive za stap placat,na zublevo rasisticko samo zut mu dade za ova.A ova nekoj nas da go napraese direktiva u

Сигурен сум дека Суарез не го удри намерно Паркер, мислеше дека е Ледли Кинг...​

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Mata: "I never believed they could pull level"

Детево гледало ли фудбал ко мало :D Always believe дете, always :D

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.401
Поени од реакции
7.694
И официјално Енфилд стана зоолошка градина... Покрај сите мајмуни и говеда на трибините по теренот шетаат и мачки

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
И официјално Енфилд стана зоолошка градина... Покрај сите мајмуни и говеда на трибините по теренот шетаат и мачки
И сепак мачката успеа да помине повеќе противнички дефанзивци отколку Даунинг цела сезона.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.902
Поени од реакции
7.454

Го нема да даде некој коментар за неговиот сонародник,ДДГ..или комплиментче некое..за слободниот:icon_mrgr:
--- надополнето: 7 февруари 2012 во 16:03 ---

Го нема да даде некој коментар за неговиот сонародник,ДДГ..или комплиментче некое..за слободниот:icon_mrgr:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ај малце помош ако е некој хуман/а да ми помогне :X3:
Значи професорката по англиски побара да направиме проект за тимот за кој навиваме/кој сакам и сл.
Побара да напишиме историја,слики да ставиме и што е најважно вработените во клубот да пишиме кој колку пари земал и менаџерот..
Епа сеа вака за да изгледа поубаво,ДА БИДИ НАЈУБАВО во цел клас :love: , ако сака некој да ми помогне би му бил многу благодарен.
Поздрав
--- надополнето: 7 февруари 2012 во 16:44 ---
ЕДИТ: Најдов интересни работи во врска со клубот, би ве замолил само ако можете да најдете некои интересни сликички од порано што биле ....
И во врска со Минхенската несреќа:place: , на англиски јазик сето напишано...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ај малце помош ако е некој хуман/а да ми помогне :X3:
Значи професорката по англиски побара да направиме проект за тимот за кој навиваме/кој сакам и сл.
Побара да напишиме историја,слики да ставиме и што е најважно вработените во клубот да пишиме кој колку пари земал и менаџерот..
Епа сеа вака за да изгледа поубаво,ДА БИДИ НАЈУБАВО во цел клас :love: , ако сака некој да ми помогне би му бил многу благодарен.
Поздрав
--- надополнето: 7 февруари 2012 во 16:44 ---
ЕДИТ: Најдов интересни работи во врска со клубот, би ве замолил само ако можете да најдете некои интересни сликички од порано што биле ....
И во врска со Минхенската несреќа:place: , на англиски јазик сето напишано...
Па воведов на темава ископирај го и ете ти проект. На времето најбоље вовед имавме :love: :D

Ќе треба да се апдејтира малце воведов на темава, каверот што ми е на ФБ ќе го ставам коа ќе сум послободна :D

Kajgana Shop

На врв Bottom