Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Прво, не го виде и идеше на волеј...второ само што го удри крена рака и не се мрдна од кај него додека не стана....после тоа, кога правеше Ливерпул измена пак дојде до него и му се извини...што тука не ти е јасно...?!

И не провоцирај со "Веб е крив"...може на многу лоша реплика да налеташ, би ти плеснал и јас, ама неам намера бан да јадам за глупост.
Како не го виде, кога пред тоа го гурна со раце?

Јас сум задоволен од судењето и од резултатот, мислам дека најреално беше нерешено да заврши, иако немаше да биде незаслужено ако победеше некој.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Како не го виде, кога пред тоа го гурна со раце?

Јас сум задоволен од судењето и од резултатот, мислам дека најреално беше нерешено да заврши, иако немаше да биде незаслужено ако победеше некој.
Брат, друго е резултатот, мене ме интересира тоа што викаш црвен за двајцата....и да имал намера...му се извини...одма крена рака за да реагира судијата да стопира игра, само што влезе во игра, прв старт...бла бла..не беше толку ригорозно за црвен...а стартот на Шкртел за црвен, не би рекол...од причина што стигна прв до топка..и во лет го собра (со отворена ЕДНА нога, затоа и доби жолт а не црвен :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Брат, друго е резултатот, мене ме интересира тоа што викаш црвен за двајцата....и да имал намера...му се извини...одма крена рака за да реагира судијата да стопира игра, само што влезе во игра, прв старт...бла бла..не беше толку ригорозно за црвен...а стартот на Шкртел за црвен, не би рекол...од причина што стигна прв до топка..и во лет го собра (со отворена ЕДНА нога, затоа и доби жолт а не црвен :)
Абе не гледаш све је тролови пи*ку матер!
Само нешто да се тропнело,што му маваш рецка...

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Инаку, подобро играше Ливерпул..ама треба да биде среќен што не изгуби, зошто реално најдобрата шанса ја имаше Бејл...и можеше да ги понижи на свој терен поштено...за среќа не му успеа.. :)

Член од
16 август 2009
Мислења
2.213
Поени од реакции
1.713
^За Шкртел се мислеше на ударот над Фридел. Ама нели мирен човек се поздрави, да беше Валдес да видевте комедии :pos:.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Абе не гледаш све је тролови пи*ку матер!
Само нешто да се тропнело,што му маваш рецка...
Многу му се имаш напнато на дечкото... :) хахахаа....кога видов дека ти си ме цитирал, осеќав дека е нешто во овој стил :) :pos:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Многу му се имаш напнато на дечкото... :) хахахаа....кога видов дека ти си ме цитирал, осеќав дека е нешто во овој стил :) :pos:
Од ко ги догледав Ливерпул - Тотенхем, полузадреман станав на лева нога и нак*рчен сум нешто :pos:
Остај то, секогаш после утакмица се нешто безвеза да се лупнело..
Требало црвен ова она ....
Како прво јас мислам прв стаса до топката Шкртел, но сепак опасен старт (жолт картон,мудро изиграно од страна на судијата).
Суарез го удри, мислам дека ненамерно беше, но сепак му се извини ! ЖОЛТ картон и то е то.
Судијата вечерва мислам дека не направи грешки,коректно си го судеше натпреварот.
А то што беше тро досаден натпреварот БЕШЕ ! :)))
Најинтересниот дел во целиов натпревар беше мачорот :pos:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
^За Шкртел се мислеше на ударот над Фридел. Ама нели мирен човек се поздрави, да беше Валдес да видевте комедии :pos:.
Ама пак не беше за црвен... :)
--- надополнето: 7 февруари 2012 во 00:08 ---
Од ко ги догледав Ливерпул - Тотенхем, полузадреман станав на лева нога и нак*рчен сум нешто :pos:
Остај то, секогаш после утакмица се нешто безвеза да се лупнело..
Требало црвен ова она ....
Како прво јас мислам прв стаса до топката Шкртел, но сепак опасен старт (жолт картон,мудро изиграно од страна на судијата).
Суарез го удри, мислам дека ненамерно беше, но сепак му се извини ! ЖОЛТ картон и то е то.
Судијата вечерва мислам дека не направи грешки,коректно си го судеше натпреварот.
А то што беше тро досаден натпреварот БЕШЕ ! :)))
Најинтересниот дел во целиов натпревар беше мачорот :pos:
хХАхаХАХаххахахаха.... :)))))))))))
А за утакмицата...брат, класично тиње, јас подосадна утакмица на Ливерпул оддамна не сум глеал...ма и општо у ПЛ..не знам што им бидна, може чавкиве сентиментални беа зошто менаЃерот им заглавил па без него истрчаа на терен... :)

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.715
Поени од реакции
11.554
Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Сисе на дебито даде гол против Вила,на вториот натпревар со Вулвс доби црвен :pos:Што е следно,ќе скрши нога у негов стил?

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Тоа Енфилд зоолошка ли е, стадион ли е?:D

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Овде се најдов у некој муабет, Бејл што изигра катастрофа изигра, но и неговиот Тотенхем не беше ништо посебно освен Паркер и Досон, се најдов за муабетот Нани-Бејл, најдете ми една важна утакмица каде Нани бил клучен играч и каде ја правел разликата во квалитет, а за Бејл еве јас ке кажам утакмицата со Интер во ЛШ каде Маикон го збриша у неколку наврати и самиот беше тој најзаслужен што Тотенхем тепа, знам не е некој репер една утакмица ама јас лично не се сеќавам на Нани во некој важен натпревар да бил главен и најзаслужен играч што Манчестер изиграл како што треба!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom