Шацимаркакис: Грција да го смени името!

• Креатор на темата Креатор на темата VOLK2234
  • Време на започнување Време на започнување
со нетрпение со очекува Realen ::rolleyes:

Realen !!! Ahha Mislite na HELL(ASS)BOY-EL GRECO !
O_o.png
O_o.png

Овој ти е грчки Бранко Црвенковски, или Гордан Георгиев, напросто кажано.

Вие само прајте си Бајрам со умот.....поимот : должен како Грција, не е од вчера .., имаат тие долгогодишно искуство со мегало долгови, но и скратен работен стаж, четрнаеста плата , еден месец летен одмор, а се пензионираат со 55 години, па уште постојат и влакно не им фали.
До сега напраиле само во 20 век едно 5-6 невидени срања и секогаш после биле помилувани по глава..со , ај што знае дете што е 500 кила..
Затоа џабе ви е муабетот....;)

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
Вие само прајте си Бајрам со умот.....поимот : должен како Грција, не е од вчера .., имаат тие долгогодишно искуство со мегало долгови, но и скратен работен стаж, четрнаеста плата , еден месец летен одмор, а се пензионираат со 55 години, па уште постојат и влакно не им фали.
До сега напраиле само во 20 век едно 5-6 невидени срања и секогаш после биле помилувани по глава..со , ај што знае дете што е 500 кила..
Затоа џабе ви е муабетот....;)
то и јас го велам де

Хитар е византиецот. Не може да се спори. Само замислете што печелат от една ваква "игра" и што губат.

Скоро бех во командировка во Германиа и до хотелот имаше кафе кое се држеше от грци. Направи ми впечатление, дека помежду сборуваха многу тихо на грчки, сјакаш несакаха клиентите да разберат дека са грци.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom