Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.684
Поени од реакции
59.834
http://www.imdb.com/title/tt0830361/ - pred edna godina na Io mu ja preporasac, ama poso on ne gleda nisto od 1943 pa navaka, ne ja gledase (mini) serijata. Kako ideja e super, e sega gluma ne baraj mnogu :D

http://www.imdb.com/title/tt0452573/ - spored mene ne e kojznae sto, ama sto znam... mozebi ke ti se dopadne
Ај не драпај колчишта? :)

Ја заборавив бе, ја симнав кога ми ја предложи и кузнае каде е сега. Чекам да се појави цд-то од некаде :)

Вториот предлог не е лош, ма да добро почна првата епизода ама не го задржа нивото... таков впечаток имав кога ја гледав, а тоа беше уште кога излезе, имам подзаборавено детали.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.707
Поени од реакции
34.251
Avengers ако не биде блокбастер на годината, нема кој.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Ако ја истрпи Тера Нова тогаш Stargate е серија за тебе. Lost е очигледен предлог ама што фајде сега кога сите го знаат крајот. Ако не си ја гледал додека имаше мистерија, си пропуштил. Fringe ти е top sci-fi серија во моментов. Едвај ме убедија да ја гледам ама сега сум благодарен :)
Гледав и Game of thrones ке ја заборавев мн ми се допадна.

Ја спуштив Farscape изгледав 3 епизоди нешто слично е на Стар Трек само од тоа што го видов е многу полоша.. :) Кe спуштам по ред и од Dos Santos i Iceboy ке имам занимација.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.707
Поени од реакции
34.251
Гледав и Game of thrones ке ја заборавев мн ми се допадна.

Ја спуштив Farscape изгледав 3 епизоди нешто слично е на Стар Трек само од тоа што го видов е многу полоша.. :) Кe спуштам по ред и од Dos Santos i Iceboy ке имам занимација.
Firefly
Red Dwarf

а понови, освен Lost, Fringe... ништо засега не чини, евентуално Touch ама само пилотот е излезен.
Пушти си Twin Peaks на крај, најсигурно и најјако. :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Firefly
Red Dwarf

а понови, освен Lost, Fringe... ништо засега не чини, евентуално Touch ама само пилотот е излезен.
Пушти си Twin Peaks на крај, најсигурно и најјако. :)
Биг Бенг Теори?

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.707
Поени од реакции
34.251
:pos: jaс пак читам дали има бигбанг теории во серијава, имам изгледано само една сезона, до 3та ги имам на цедиња ама not my cup of tea, плус многу ми е коцки сликава. -.- 10 сезони докажана ми стои па препорачав. Ако барав инспирација од the actual bigbang ќе ја пишев Бабилон 5. Таа ја форсираат. Последната уште не ми е изгледана, досадна ми стана и не ме смее, ама ќе и дадам шанса и на последнава. You call that a glow stick? :pos:

ps i iosono ne skontal, do bene e. :D

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.684
Поени од реакции
59.834
Ај шел нао гоу аутсајд ту гет сам колд еар енд пнеумонија.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Six Feet Under или The Wire?
Планирам да симињам поише сезони, да си ги изглеам лежерно оваа недела.
Ваше мислење?

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.380
Поени од реакции
4.934
The Wire дефинитивно...малце си згрешил тема бај да веј :cool:

Kajgana Shop

На врв Bottom