Снег

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.947
Поени од реакции
73.645
Човече рекоа дека пратиле екипи уште пред 4 саати, и уште не се спосбни да ни ја средат фазата :facepalm:
Цццц малку ќе падне снег, и цела населба ни оди курбан. Татко ми се истрескал сабајле на улица, на постариве од маалово, нема кој не се клизнал...
Автобус нема да иде сто посто, а и не верувам дека коли би можеле да се движат, пошто улициве се џам. Среќа што си купив тракторки завчера :icon_mrgr:
Плус сабајле 3 леба купив, спремен сум да издржам до среда :icon_lol:
Валјда ќе им текне дека треба дса ги исчистат патиштава и во другите населби, а не само во Центар. Што е најстрашно не живееме којзнае каде, туку на помалку околу 2-3 км од самиот центар :tapp:

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
му се радувам на снегов ко дете на лижавче! дајбоже да ни падне 2 метра снег па ако треба и вонредна состојба нека прогласат! у скопјево 10 сантима снег дали има на некои места. најзатуцани сме изгледа. видете охрид струга битола партал им напраи тоа снегот можда имаат пола метро веќе :D

JeepMkd

Scratch model builder
Член од
25 јуни 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
468
Кај нас вчера со дождот ги стопи и тие 2сm што ги имаше... денес цел ден срамежливо пушта по некоја снегулка ама никако сериозно да почне... има време :D

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Абе скопјани еднаш ви падна и одма ја живнавте темава... јас обожавам снег ама годинава почнува да ми прекурчува, цел месец и нешто го гледам...

K

kalimer0

Гостин
И јас така видов снежна недела ќе биде оваа ќе почне утрово и ќе трае 7 дена (толку можев да видам :D) со константно врнење.
Се надевам нема да згрешат па да одморам малце од школото :)

Г

Грејвдигер

Гостин
Уште улициве да ги чистеа како шо треба... инаку супер е вака со снегче. Но, дур е снег, а не кога ќе се направи лом. :D

Член од
31 март 2008
Мислења
2.572
Поени од реакции
1.864
гевгелиско и валандовско е се заледено
пиле не лета

gata salvaje

matufa
Член од
2 декември 2011
Мислења
6.882
Поени од реакции
10.440
E veke mi se smaci od ovoj snegot, pa vo Bitola nema prekinato od Sv. Nikola, a bre luge asfalt nemame videno. Ubo e da zavrni sneg , ne velam ne , ama ova se nema derman.
Pa vise puknav , sakam sonceeeeeeeeeeeeeeeeee

Kajgana Shop

На врв Bottom