Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.720
Поени од реакции
43.768
Од резултатот сум задоволен со оглед на тоа што губевме 3-0.. Ама од одбраната сум ептен разочаран... Преслаб меч изиграа сите.. А во напад пак имаше моменти кога ја пимпламе само без идеја, но ете постигнавме 3 гола.. Редно беше и еден од игра после 4 по ред од пенал :D.. А за Гигс пак ќе кажам.. Факт е дека неможе да издржи цел натпревар.. Секоја чест за асистенцијата, ама се гледаше дека е изморен и неможе да трчи како во првиот дел.. Стварно не ми е јасно зошто никогаш не го вади Фергусон кога го игра како стартер.. Како и да е.. Следно коло со Ливерпул, има да го изедат!! ГЛОРИ!

Ааа да... И секоја чест за Давид... Уште не ми се верува дека ја одбрани таа на Мата.. :eek:

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Во лошо време ги примивме 2от и 3от гол, али сепак бод е одлично од овај меч.

ДЕ ГЕА! :cuc:

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Денешнава утакмица значи беше за лица што немаат проблеми со срцеви болести.Лошо изигравме, лоша поставеност на терен, везњаци ми ги клава Гигс- Керик ?! o_O
Дали видов од ко влезе Сколс подобро ја размрда играта!Како така извадове 3-3!!!де Геа какви топки фаќа што никој голман не би ги фатил ама и некој глупи киксови ко че направи јбг млад е! млад е! јбг!
Денеска не знам дали да се изнахејтам или изнарадувам измешани ми се чувствава!
Ај да речемо дека ние не смо заслужиле ам ни челзи не заслужи головите што ѓи дадоа беа на среќа а за тоа дали да хејташ или не слободно хејтај си за нив ова е рамно на пораз ке пукнат од мука :vozbud:

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Кол
Колку време игра за Манчестер ... каков авторитет има воопшто како фудбалер .. дали воопшто некогаш он лично спасил нешто против посериозни екипи ? Човекот е FAIL и од кога беше аферата со силувањето па до ден денес едноставно човеков не можам да го поднесам . ДРВО
Цела сезона игра солидно, не паметам да направи некоја поголема грешка и денес не беше ништо полош од другиве во одбранава, ама мора некој да биде дежурен кривец, ги нема О'Ши и Браун па ај Еванс е крив.

Член од
30 октомври 2010
Мислења
919
Поени од реакции
907
Кај се хејтерите на Де Геа? Уште мислите дека треба да се врати у Шпанија?
Не ги буцкај, овој одговор ќе го добиеш: "Подитно, овие сеа на среќа ги одбрани неколку... да бранеше добро коа требаше сеа 6 бода ке им бегавме на Сити"

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.410
Поени од реакции
16.671
Ете така.
Туку муабетов ми е, кого ќе врати Ферги сега од пензија?
Ван Дер Сар, Кантона, Кин или можда Чарлтон?

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Ах бе ѓаволи ѓаволи, кога знаете дека Јунајтед игра до крај, до крај!!!

Сепак сум разочаран, можевме како и секојпат уште еден гол да дадеме и да си тепаме. Но зошто дозволивме 3-0?

Не, не, не правдејте никој играч во одбраната затоа што се случи не смее да се случува. Не, немаме лидер во одбраната, немаме, и ни фали, и заради тоа патиме. Смолинг иако по годините не личи на лидер, но сепак лесно ке речам, Смолинг ни е единствениот лидер во одбраната, одкога го немаме Видич.
Нема команда во одбраната, нема организација, и затоа примаме такви голови, А не смеееме!

Јанг, уште некоја утакмица и ќе се врати како што треба, денеска небеше, премногу статичен, лошо се движеше за да прими топка и ја губеше, но ќе се поправи. Ќе си победевме фино лепо рутински, да не бевме така во одбраната да примаме такви голови ама ајде.

И уште еднаш да наидам на негативци за Де Геа, ке ги пцујам! Па дали има голман во светот (и во историјата) било кој, што ќе го фатеше шутот бе? Како прво, каде стоеше, дури на втора статива, кога го видов си реков да погоди прецизно мата во прв агол мат е. Мата таму шутираше, попрецизно неможеше да се шутне, во самиот агол, и еве ти го Де Геа ја фати. И тоа во кој момент од мечот. :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:
Ниеден голман НИЕДЕН тоа не го брани!
Сетете се Линдегард дека сличен прими против Сити, и сега споредувајте ги.

Ајде ѓаволи, главата горе, ова и те како влијае врз Сити а и сите други, и ќе клечат сите пред нас во мај! :*
GLORY!!!

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
973
Не ги буцкај, овој одговор ќе го добиеш: "Подитно, овие сеа на среќа ги одбрани неколку... да бранеше добро коа требаше сеа 6 бода ке им бегавме на Сити"
Па фала богу дека ги одбрани на среќа, се виде дека незнае да брани беше крив за првиот гол ! Нека се враќа во ШПАНИЈА што побрзо !

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Па фала богу дека ги одбрани на среќа, се виде дека незнае да брани беше крив за првиот гол ! Нека се враќа во ШПАНИЈА што побрзо !
Не дека не знае да брани, се е до концентрацијата.
Зошто велат млад неискусен? Затоа што сеуште не спремен психички!
Какви голови прима, а какви топки фаќа :facepalm:
Ќе се опрај.Можеби звучам вака,а до пред 1 месец карав врнев(уште еднаш нема да си дозволам)
Ама ќе биди нешто!
Јас ретко укривувам фудбалер, ама АМА Фердинанд бре човече 195cm и кусуро си мамицата мамина, што кур ја следиш топката?! Скокни исчисти!!!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Нема хејт кон Давид сеа?

Си беа пенали тоа бе ај не зезајте, зошто да не свири судијата ако има пенал? Не можам да го сфатам мислењето на некои. Ако треба и 10 нека ги свири.

И глас да не ви чујам за Давид, глас :)

Член од
30 октомври 2010
Мислења
919
Поени од реакции
907
Не дека не знае да брани, се е до концентрацијата.
Зошто велат млад неискусен? Затоа што сеуште не спремен психички!
Какви голови прима, а какви топки фаќа :facepalm:
Ќе се опрај.Можеби звучам вака,а до пред 1 месец карав врнев(уште еднаш нема да си дозволам)
Ама ќе биди нешто!
Јас ретко укривувам фудбалер, ама АМА Фердинанд бре човече 195cm и кусуро си мамицата мамина, што кур ја следиш топката?! Скокни исчисти!!!
не сум баш сигурен што мислиш со ова "карав врнев", ама ако е тоа ко што мислам, целиов пост е контрадикторен. И дали ако го критикуваш сеа Фердинанд, за 1 месец и он ќе се опрај?

ПС. ако сум грешка, игнорирај ми го постов

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.537
Поени од реакции
2.229
Значи сум крајно исфрустриран што бербатов кој покажува фантастична игра секогаш кога е на терен дреме на клупа.... курац, сигурен сум дека газевме со него место велбек кој не покажа скоро ништо денеска, освен што имаше успешно изнудување на пеналот!

BTW, има видео од одбраната на слободниот на Де Геа?

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
не сум баш сигурен што мислиш со ова "карав врнев", ама ако е тоа ко што мислам, целиов пост е контрадикторен. И дали ако го критикуваш сеа Фердинанд, за 1 месец и он ќе се опрај?

ПС. ако сум грешка, игнорирај ми го постов
Доволно направи киксови(изгледа му ги заборавив добрите одбрани што ги имаше ваљда дека имаше повеќе киксови), ама со овој кикс му ја затна муцката да не можам да зуцнам нешто за него. Јбг си кажувам шо велев, не сум плачиВАГИНА да се прам на мутав демек ништо не велев.
Еве кажи и ти дали не е така кога е точно тоа што го велам едноставно Фердинанд денеска потпросечно ми изигра воздушните дуели слабо му одеа...

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.537
Поени од реакции
2.229
добро бе од една добра одбранета не се станува играч или голман, и гибсон имаше ѕвездени моменти во Јунајтед и нормално кој е глупав да го критикува тогаш? Од кого очекувате да го критикува Де Геа денеска, а да НЕ го критикува прошлата со Ливерпул???? НЕ бидете смешни!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Значи сум крајно исфрустриран што бербатов кој покажува фантастична игра секогаш кога е на терен дреме на клупа.... курац, сигурен сум дека газевме со него место велбек кој не покажа скоро ништо денеска, освен што имаше успешно изнудување на пеналот!

BTW, има видео од одбраната на слободниот на Де Геа?

ЗЛАТО голман, ЗЛАТО!

Kajgana Shop

На врв Bottom