Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Геврек

O ALQUMISTA
Член од
6 ноември 2008
Мислења
770
Поени од реакции
483
Еванс прв состав, за О`Шеј немало место ни во клубот :tapp:

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Браво веб ова беше пенал тоа преска не беше за црвен :facepalm:

Don Rooney

The fire one
Член од
30 април 2010
Мислења
170
Поени од реакции
25
овоа е веќе смесно...вака титула не се освојува или било што...разочарување до крај да не се пеналите нема да се видиме на теренот....:tapp:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.884
Поени од реакции
6.950
И сега шо да коментираме? Дали дека со играта заслужија барем бод или дека ако не беа двата пенали ќе изгубевме? :cautious:

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Нема што јака ни е одбраната ...Еванс има 0 авторитет како играч никој не се плаши да влезе во одбраната на Манчестер со Еванс на чело. А и преку таквото више со САФ ејј Велбек шутракот 3 гола даде ејј и сеа прв тим цело време ми игра ...
Добро бе, кој к*р ти е Еванс крив сега?!

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.548
Поени од реакции
4.187
Јас сум задоловен од резултатот оечкувам победа против ослабениот Челзи ама каков беше резултатот во почетокот на натпреварот ова е како чек пот на лото ајде не се откажувајте одма само 2 бода ни бегаат циганите :)

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Не можам да се радувам со оглед на тоа дека Шити ни бегаат 2 бода..
Но реално да зборуваме.. ова за нас беше ПОБЕДА! :)

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Веке ја продадовте титулата гледам последниве страни...

Еванс играше супер да му го јадете сите,кога си даде автогол психички падна претоа топка не помина и затоа тишина.Ја незнам овие клетви ни фрлале пред натпреваров 2 автогола да си дадеме :facepalm:
Сепак им благодарам за шоуто денес !!:vozbud:

Член од
30 октомври 2010
Мислења
919
Поени од реакции
907
И сега шо да коментираме? Дали дека со играта заслужија барем бод или дека ако не беа двата пенали ќе изгубевме? :cautious:
сеа идеме на делот хејтање на играчите што се криви за головите, и лижење на тие што ги пљукавме до вчера...

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.713
Поени од реакции
21.247
Кол
Колку време игра за Манчестер ... каков авторитет има воопшто како фудбалер .. дали воопшто некогаш он лично спасил нешто против посериозни екипи ? Човекот е FAIL и од кога беше аферата со силувањето па до ден денес едноставно човеков не можам да го поднесам . ДРВО

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Да се јас прашувам, сум задоволен од резултатот, од 50-та минута па до крај покажавме шампионски карактер, се вративме од мртвите... Прво полувреме одлична игра, Челзи со првото влегување во шеснаесет, успеа да даде пацерски гол... Чист пенал за нас и црвен картон за Кејхил, што и те како, натпреварот ќе имаше друг смер...

Второ полувреме како почна, мислев дека Катаклизма не ни бегаше... Ама Веб си ја увидел грешката на полувреме и сакаше да искомпензира со што дувна два пенали, од кој вториот не беше... Потоа сините се набија во нивни шеснаесет, налик Норич игра, не Челзи... Да имаше уште 7-8 минути, ги добивавме 100%, се усраа на нивниот мост...

Да не заборавам, и едно големо браво за Де Геа, има голем потенцијал, само треба да се ослободи од притисокот и иднината во овој дрес е пред него...

Од дерби дуелите ни останува уште со лузерите на ОТ и со сељаците на нивни терен... I Believe...

GLORY

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.713
Поени од реакции
21.247
Кол
Колку време игра за Манчестер ... каков авторитет има воопшто како фудбалер .. дали воопшто некогаш он лично спасил нешто против посериозни екипи ? Човекот е FAIL и од кога беше аферата со силувањето па до ден денес едноставно човеков не можам да го поднесам . ДРВО

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Денешнава утакмица значи беше за лица што немаат проблеми со срцеви болести.Лошо изигравме, лоша поставеност на терен, везњаци ми ги клава Гигс- Керик ?! o_O
Дали видов од ко влезе Сколс подобро ја размрда играта!Како така извадове 3-3!!!де Геа какви топки фаќа што никој голман не би ги фатил ама и некој глупи киксови ко че направи јбг млад е! млад е! јбг!
Денеска не знам дали да се изнахејтам или изнарадувам измешани ми се чувствава!

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Еј остај те вие кој бил крив за головите што смо ѓи примиле заслуживмо да победимо него дали гледате како плачат сеа а на 3 -0 на глава ми се качија

Kajgana Shop

На врв Bottom