Дали до сега сте легнале со некој/а кој е зафатен/а?

• Креатор на темата Креатор на темата ThugProphet
  • Време на започнување Време на започнување
Имало доста случаеви коа зафатени девојки ми се 'пуштаат' и у принцип со повеќето од нив сум бил во некаков однос, и повеќе ги преферирам тие пошто знаат што сакаат. Е сеа има некои што имаат дечко и сакаат на клупа да седиш со нив... Но никогаш не сум им се пуштал на зафатена девојка, може само некој пријателски однос па ако видам дека пројавува интерес за нешто повеќе тогаш идеме на следен левел...

KOga ke sretnam nekoja koga sum iskocen mnogu mi e galje dali ima decko ili e slobodna ,ako e za seks me boli k!! dali e slobodna ili ne ona trebba da si misli za toa jas sam si koristam kako vikaat postarite

Dupi si ,i kuti si !!!!

Да ама тоа беше другарски(не беа мажени),сега откако другарките ми се во брак веќе година дена само се дружиме но без секс.Нормално животот продолжува и оттогаш трчам строго по слободни....ама каај ќе ти се погоди некоја нимфо маста има да ви ја извади...тешко мене алоо силуван сум:vozbud:

мене да, една има доста поголем дечко и ако дознае треба да ме убие... ама малку е глуп и оваа не само со мене туку со уште 50 го има изневерено :D

мене да, една има доста поголем дечко и ако дознае треба да ме убие... ама малку е глуп и оваа не само со мене туку со уште 50 го има изневерено :D
nekoj e glup... toj ili taa... zavisi od kaj ce poglednes ;)

што со машките што знаат дека е женската зафатена, а сакаат секс, пошо мн ги привлекува или обратно за женските?......пример им имаш кажано дека немаат шанси и све друго, ама напињаат пример, ама долго време напињаат иако ги одбивас, се уморуваат ли тие некогаш???:rolleyes::confused:

Ја на една и напињам 3 години, и додека не ја легнам и душата да и ја извадам не се откажувам :sleep:

ја до сега ниту сум легнал нити ке легнам абе туѓо небарам свое недавам верен сум до гроб,и многу ги мразам прељубниците:mad:.а и многу мрзам кога ке ме напиња некоја поготово овие постариве незнам како магнет за постари.:facepalm: а па еднаш што мака си имав со едни две забегани

ја до сега ниту сум легнал нити ке легнам абе туѓо небарам свое недавам верен сум до гроб,и многу ги мразам прељубниците:mad:.а и многу мрзам кога ке ме напиња некоја поготово овие постариве незнам како магнет за постари.:facepalm: а па еднаш што мака си имав со едни две забегани

Пријателе ќе се каеш за милфиците ти некој ден.

Со зафатена да сум бил,си знаеше девојката што сакаше,поточно дечко и беше забеган по ДОТА и не станувал од компјутер.Таков е светов момци,ако не ги ебете друг ќе ги надене и тоа е тоа.

Аааа... Не може. Јас сум за моногамен секс :)
--- надополнето: Oct 4, 2011 11:06 PM ---

Па не им се лутам на нив, туку на неа. Мислам, со оглед на тоа дека тој ја одби, оваа му кажала дека, замисли, го сака од кога го запознала (а јас ги запознав, дечко ми и мојата најдобра другарка). Не и се налутив што сакала да го плесне, или што го сакала... ама јас со него сум 4 години, се што сум поминала со него се она прва дознавала, и многу одвратно се чувствував. Во афект и реков, дај боже цел живот да го сакаш и да знаеш дека никад нема да биде со тебе. Сега ми е жал што и реков така, ама тоа е.
нека не ти биде воопшто жал. “другарка ти“ те жалеше тебе кога му се пушташе? оди мани ја таму, невредно створење-не ти ни треба таква скапаница

vo denesno vreme see mozno. ubavo bese kazano pogore ako mi se pogodi i ako osekam nesto sprema nego bi probala da vidam kako e zosto da ne no tuka ima nesto drugo moze da se sluci da im bide pogodeno i na dvete strani pa da nemozat da se razdelat da se sozdadat drugi problemi, pa bi rekla pred da se fpustame vo takva akcija treba prethodno da se razmisli i toa dobro.:place:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom