Tип на денот (Читај правила во прв пост)

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Да не има тука некој со искуство што не му дале да уплати сингл,а притоа со свои очи да види како на тој пред него му дозволиле???

Ова денес ми се случи во sportlife во Велес.(и тоа за 300 ден уплата)

Па ако има повеќе од вас кој што се соочиле со ваков проблем,пишете тука за да разрешиме,дали тоа им е дозволено од централата така да си играат курташак....или своеволно го прават тоа без знаење на централата.
За иста утакмица, ист тип?

Мене ми се има случено, пред мене еден другар ја уплаќа една 2/1, после тоа мене ми вика блокирана е.

Инаку за вечер:

Bilbao - Espanyol - 3+
PSG - Evian - 1-1
Man.City - Fulham - 3+
Montpelier - Brest - 1

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.547
Поени од реакции
9.457
Германија Бундеслига 18:30
Хамбургер - Баерн Минхен 2 1.6

Баерн е голем фаворит и мора да победи денес ако сака да се бори за титулата. Борусија Дортмунд победи вчера а не игра во Европа ни во купот на Германија па и останува да се бори само во Бундеслигата со полна сила што ке биде проблем за Баерн кој ке се бори на три фронта. Ако Баерн треба да собира бодови сега е најдобро време бидејќи игра само во лигата. Ако киксне сега ке му биде ептен тешко понатаму со Борусија.
Хамбургер на последните 10 средби имаат скор од 3-6-1 и о избегнаа дното. За овој натпревар ке имаат отсуства а најважен е Гокан Торе. Има голема разлика во квалитет и очекувам баерн да победи.

Франција 1 19:00
Монпеље - Брест 1 1.65

Монпеље се компленти немаат никакви изостаноци и се во борба за титулата со ПСЖ кој има лесен противник ова коло и мора да победат за да одржуваат притисок.
Од друга страна Брест имаат проблеми со изостаноци(повреди, отсуства за купот на нациите) и ке бидат без:
-Ayité (5/0),
-Culma (13/0),
-Touré (8/1),
-Makonda (4/0),
-Lorenzi (12/0),
-Micola (1/0),
-Zebina (18/0),
-Ferradj (1/0),
-Ben Basat (19/3),
-Coulibaly (10/0),
-Brou Apanga (0/0) i
-Jomâa (0/0).

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.159
Поени од реакции
2.757
Проба да ја уплатиш :D ?
Се мислев да тркнам да пробам ама кога го видов времево истура си се вратив :)
Инаку
PSG-Evian повеќе од 3 гола 2.25
Man.City-Fulham повеќе од 3 гола 1.9 и 2-те во бетсити
Ако паднат точно 3 гола се рачуна 1 квота вреди да се пробаат..

davidko

VR|46
Член од
9 декември 2009
Мислења
106
Поени од реакции
20
Дај некој ако има пробано нека кажи да знам дали вреди да тркнам по ова дождов :D

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
За иста утакмица, ист тип?

Мене ми се има случено, пред мене еден другар ја уплаќа една 2/1, после тоа мене ми вика блокирана е.
Да да иста утакмица,ист тип.....па затоа сакам да прашам некој од вас дали имал оваква случка,и дали таквото понашање им е дозволено од централата?

Оти на пример sportlife сега со ова што не ми ја уплатија изгубија преку 20тина обложувачи во Велес....па сега од централа нека му ја мислат дали е дозволено овака своеволно да им се понашаат тие на шалтер.

V1kTo.Or

Талкач
Член од
16 август 2011
Мислења
504
Поени од реакции
304
Да не има тука некој со искуство што не му дале да уплати сингл,а притоа со свои очи да види како на тој пред него му дозволиле(со 200ден уплата)???

Ова денес ми се случи во sportlife во Велес.(и тоа за 300 ден уплата не ми прифатија)

Па ако има повеќе од вас кој што се соочиле со ваков проблем,пишете тука за да разрешиме,дали тоа им е дозволено од централата така да си играат курташак....или своеволно го прават тоа без знаење на централата.
Си играат ташаците ... сингл и со 30 денари се игра :D

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.923
Поени од реакции
41.896
Да да иста утакмица,ист тип.....па затоа сакам да прашам некој од вас дали имал оваква случка,и дали таквото понашање им е дозволено од централата?

Оти на пример sportlife сега со ова што не ми ја уплатија изгубија преку 20тина обложувачи во Велес....па сега од централа нека му ја мислат дали е дозволено овака своеволно да им се понашаат тие на шалтер.
А проба ли во друга обложувалница да уплатеш или во друга спорт лајф во Велес?

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Има некоја кладилница во Скопје за играње на поени по играч во НБА?

Македонец

Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Си играат ташаците ... сингл и со 30 денари се игра :D
Ако бе после ќе им биде чудно зошто не им уплаќаат луѓето.:)

А проба ли во друга обложувалница да уплатеш или во друга спорт лајф во Велес?
Абе си ја уплатив јас во друга кладилница(каква sportlife,више таму не им влегувам)...сигурно нема да дозволам некој на шалтер да си лечи комплекси на мене.....само добро е што не почнав да форсирам да ми ја уплати.....инаку ако ми возрвратеше со повисок тон,или недај боже да ме опцуеше....тогаш еден од нас немаше да излезе жив.

Сакав да се јавам во централата во Скопје....ама си викам,кој к*р.....можеби од горе им е дозволено такво понашање.....па затоа решив тука да прашам да не некој запознаен повеќе околу хиерархијата на sportlife,и какви им се релациите централа-шалтер!?

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.923
Поени од реакции
41.896
Ако бе после ќе им биде чудно зошто не им уплаќаат луѓето.:)

Абе си ја уплатив јас во друга кладилница(каква sportlife,више таму не им влегувам)...сигурно нема да дозволам некој на шалтер да си лечи комплекси на мене.....само добро е што не почнав да форсирам да ми ја уплати.....инаку ако ми возрвратеше со повисок тон,или недај боже да ме опцуеше....тогаш еден од нас немаше да излезе жив.

Сакав да се јавам во централата во Скопје....ама си викам,кој к*р.....можеби од горе им е дозволено такво понашање.....па затоа решив тука да прашам да не некој запознаен повеќе околу хиерархијата на sportlife,и какви им се релациите централа-шалтер!?
Исплашија се имаше местенка во Германија 3, коеф 30 цел свет ја знаеше случајно таа да не ја уплати. :D :D :D

Македонец

Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814

Kajgana Shop

На врв Bottom