Фан Клуб: Вардар

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Абе и "суперталентот" Настевски кога си отиде сите плукавме, али видовме како игра он сезонава. Со среќа нека му е на Пандо понатаму. :)

п.с Уште 1 месец до првиот натпревар годинава, не можам да дочекам :icon_mrgr:

Член од
2 февруари 2012
Мислења
9
Поени од реакции
4
Da mu odgovoram na skopjanec 1978 ,
Brat NIKOGAS ne bilo objaveno na sajtot na Vardar, i toa e samo izmislena prikaska od novinarot na EKIPA, koj neli primetuvate deka samo losi raboti pisuva za upravata na Vardar a za toa ima nekakva cel da im zame PARI.
Vlezi na sajtot na FK VARDAR i ke vidis,
--- надополнето: 4 февруари 2012 во 00:14 ---
Pando nema da potpise za Rabotnicki ,siguren sum

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
10.235
Brat NIKOGAS ne bilo objaveno na sajtot na Vardar, i toa e samo izmislena prikaska od novinarot na EKIPA, koj neli primetuvate deka samo losi raboti pisuva za upravata na Vardar a za toa ima nekakva cel da im zame PARI.
Уште не е официјално дека потпишал?

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.322
Поени од реакции
15.576
Пандо ако е професионалец не требаше да побара исписница, туку да се обидеше со добра игра во Брегалница да му докаже на Илчо дека згрешил со тоа што не сметал на него.
Што и како се случува точно не знаеме, можда си имаат замерено нешто со Илчо, али тоа изгледа најмалце веројатно засега.
Со тоа што ќе седеше на клупа за Вардар во следната полусезона немаше ништо да добие туку и ќе загубеше, вака можеше да биде дел од Вардар и другата сезона. Сепак, се најдобро во Работнички, он си знае најубаво, а времето ќе покаже кој бил во право...

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
И сега кога е Вардар среден се заборава се а ?
Колку што може на прсти да му се избројат утакмицита на Пандо што ги изиграл добро,изгледа ти толку пати си бил на стадион.
Знаеш зашто Пандо стагнираше ?Зошто тогашната управа на Вардар незнаеше да го искористи неговиот потенцијал,зошто секој си гледаше за свој гз,а талентите како него се упропастуваа,немајќи можност да напредуваат.
Ако не фали на терен ќе фали кај Комити,зошто кога и да играше играше со срце за клубот.
А сега кој игра со срце за клубот ?НИКОЈ.
Од кај знаеш ти јас колку идам на стадион да те прашам?! Ако си од овие новиве генерации навивачи, гарант имам изгледано 20 пати повеќе утакмици од тебе, што не е ни битно, муабетот ми беше дека Пандо беше дете што многу ветуваше, но не исполни ништо од својот потенцијал, не знам поради кои причини. Баш во оној усран Вардар кај што имаше можност да се докаже, немаше среќа со повредите, а и кога и да влезеше не ме воодушевуваше искрено. Плачевме и по Настевски, детето и Меси го завикавме, ама ете го и он пропаѓа, ги прошета пола клубови по Европава и стално го враќаа од пробите.
Овој Колеќевски го немам гледано, сигурно е дека е дете на Илчо, како и другите од М.Ѓ.П., ама што е битно тоа, тоа му носи резултати на клубот, играчите собрани за две недели не донесоа на прво место, играчите донесени од Илчо се најдобрите на своите позиции во нашето првенство?! Се додека е така, кој смее да суди за трансфер политиката на Илчо?
И ве молам престанете со тоа Пандо легендо ова-она, која легенда бе дечки, легенди се Малдини, Занети, Раул, Сколс, Гигс, освоиле катаљарда титули со клубот, пак ќе кажам, легенда не го прави тоа што дошол после утакмица, запеал два пати „зига-зага“ и „еден е Вардар“, се поздравил со воџите на Комити и сега ќе паѓаме во трансови каква легенда е!

edit:
Сега видов дека имаш 18 години, така да муабетот за присуство на стадион на друг да му го тераш, а не на мене, јас кога почнував на стадион да одам, ти уште шпилхозни си носел!

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Од кај знаеш ти јас колку идам на стадион да те прашам?! Ако си од овие новиве генерации навивачи, гарант имам изгледано 20 пати повеќе утакмици од тебе, што не е ни битно, муабетот ми беше дека Пандо беше дете што многу ветуваше, но не исполни ништо од својот потенцијал, не знам поради кои причини. Баш во оној усран Вардар кај што имаше можност да се докаже, немаше среќа со повредите, а и кога и да влезеше не ме воодушевуваше искрено. Плачевме и по Настевски, детето и Меси го завикавме, ама ете го и он пропаѓа, ги прошета пола клубови по Европава и стално го враќаа од пробите.
Овој Колеќевски го немам гледано, сигурно е дека е дете на Илчо, како и другите од М.Ѓ.П., ама што е битно тоа, тоа му носи резултати на клубот, играчите собрани за две недели не донесоа на прво место, играчите донесени од Илчо се најдобрите на своите позиции во нашето првенство?! Се додека е така, кој смее да суди за трансфер политиката на Илчо?
И ве молам престанете со тоа Пандо легендо ова-она, која легенда бе дечки, легенди се Малдини, Занети, Раул, Сколс, Гигс, освоиле катаљарда титули со клубот, пак ќе кажам, легенда не го прави тоа што дошол после утакмица, запеал два пати „зига-зага“ и „еден е Вардар“, се поздравил со воџите на Комити и сега ќе паѓаме во трансови каква легенда е!

edit:
Сега видов дека имаш 18 години, така да муабетот за присуство на стадион на друг да му го тераш, а не на мене, јас кога почнував на стадион да одам, ти уште шпилхозни си носел!
И големо чудо и да си изгледал 20 утакмици повеќе од мене.
Не е работата кој на повеќе утакмици бил.
Никој не кажал дека Пандо е легенда на клубот,играч што уште игра не може да биде ничива легенда.
Кога клубот беше на дното,он остана тонејќи со него,и сега го шутираат.
Јас сум сигурен дека може лекции да му држи на тој новиот од Ѓорче,и кои се тие деца од Ѓорче ?Исто како што и сега Вардар ги зима играчите така и во Ѓорче правеле.Ивановски да не е нивно дете ?Кога бил у младинска школа у Вардар го шутнале и Ѓорчевци си го земале.

Член од
25 август 2011
Мислења
93
Поени од реакции
285
Знам го расчистивме тоа уште вчера и за Керла и за Екипа и барем меѓу себе ја знаеме нивната тенденцијата. А за сајтот сепак останува фактот дека не го бива, ама добив уверување дека ќе биде среден и дека ќе го уклучам да видам новини, коментари, разговори, изјави, линк од други сајтови поврзани со Вардар и сл.

А за Пандо пак останувам на мислењето дека направи грешка што не отиде како отстапување во Брегалница ќе играше место да дреме на клупа, ќе се вратеше за неколку месеци 100 пати поквалитетен отколку сега.

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.722
Поени од реакции
3.095
Neznam kako stojat rabotive ali Pando morase da otide na pozajmica vo Bregalnica, vo Vardar nemozese da se izbori za mesto vo timot.Najubavo ke mu bese da otide vo Bregalnica ke igrase tamu ke se gradese kako igrac ke steknese iskustvo i se drugo , i komotno mozese da se vrati vo Vardar kako gotovo igrac.Site pogolemi klubovi go pravat toa so svoite mladi igraci

Член од
25 август 2011
Мислења
93
Поени од реакции
285
Neznam kako stojat rabotive ali Pando morase da otide na pozajmica vo Bregalnica, vo Vardar nemozese da se izbori za mesto vo timot.Najubavo ke mu bese da otide vo Bregalnica ke igrase tamu ke se gradese kako igrac ke steknese iskustvo i se drugo , i komotno mozese da se vrati vo Vardar kako gotovo igrac.Site pogolemi klubovi go pravat toa so svoite mladi igraci
Токму тоа го кажувам цело време, а ние како управа ќе си го повлечевме после неколку месеци. Ама ај што е тука е, сигурно некој лошо го подучил а и може му било понижување да игра за брегалница

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Токму тоа го кажувам цело време, а ние како управа ќе си го повлечевме после неколку месеци. Ама ај што е тука е, сигурно некој лошо го подучил
Највероватно бил гневен,нејќел да оди на позајмица,па затоа се одлучил на таа варијанта.Ипак негово право си е.

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.722
Поени од реакции
3.095
Токму тоа го кажувам цело време, а ние како управа ќе си го повлечевме после неколку месеци. Ама ај што е тука е, сигурно некој лошо го подучил а и може му било понижување да игра за брегалница
Moze Pando igral so srce se ama realno spored mene ne pokazal niso posebno dur imase sansa da igra vo Vardar, dali radi povredi ili nz sto drugo, ne go dade maximumot, Bregalnica ne e los tim egju prvi 5 e i ima ambicija, mislam deka podobra solucija od bregalnica kaj sto ke igrase i nemozese da dobie, zal mi e za nego sto ne e poveke igrac na Vardar se nadevam ke napreduva vo karierata i mu posakuvam da zaigra vo stranstvo

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.052
http://www.ekipa.mk/News.aspx?newsId=5227

Превземено од интервју за Мак спорт бар така викаат. Знам дека Мак спорт е Дебар Маалско-Минчовски весник ама горе доле изјавава е доста реална...

Kajgana Shop

На врв Bottom