Релација Центар - Водно - Центар, или Соње, или било кое околно местенце што е во домен на нашите можности а што нуди убав поглем и чист воздухОва релација Водно или?
Ја би за друго место.
Релација Центар - Водно - Центар, или Соње, или било кое околно местенце што е во домен на нашите можности а што нуди убав поглем и чист воздухОва релација Водно или?
Ја би за друго место.
А бе не е баш така да не тргнеш негдека и да рикнеш да неможеш ни напред ни назад да идеш . Иначе за заебанции нема проблем работата е да не дојде до плачење .колку само си во право..кондиција имаме,ако треба ден претходно ќе извозиме колку да се привикнеме...туку зафрканциите се врвот
Епа покрај дружбата во група возејќи бајкови, другата причина зашто идеме заедно да возиме е и таа, да си помагаме взаемно на мотивационен план во тешките моменти, а не дај боже сеа да дојде до плачење, тука сме ќе помогнеме Патем предложете било која дестинација, што е на радиус од 20км(во еден правец, 20км назад) и за мене нема проблем. За повеќе ќе подразмислам во првите 5 возења, потоа може.Ја би више Водно Матка патеката.
Или па некоја друга рута не е на одмет
--- надополнето: 30 јануари 2012 во 23:16 ---
А бе не е баш така да не тргнеш негдека и да рикнеш да неможеш ни напред ни назад да идеш . Иначе за заебанции нема проблем работата е да не дојде до плачење .
Дечки вакви торби да не знае некој каде би можел да најдам, освен во Проспорт Топекот што се?
То мајсторе.
Ние повеќе ја фативме работава на роуд, али во секој случај не е на одмет да ѕирнеме нешто поекстремно, ма да за мене во моментов е скрос недостапно, ептен пари кошта Се гледаме на пролетСупер,како што гледам ќе се собереме.Инаку кандидати имало секогаш за возење и групи.Но тие обично се за време на викенди особено недели.Лошото е што јас работам секоја недела,инаку дружба дефинитивно има.Инаку ако има некој слободен кога ќе затопли,јас сум секој вторник слободен.Така да здравје само,па ако даде господ ќе се вози летово.
П.С Јас не сум мераклија на downhill,но за оние кои се еве едно супер точаче од Giant за убави пари.
Велосипедот е од сајтот bicycling magazine препорачан како еден од топ 10 велосипеди за престојната сезона.Се разбира не дека е во врвот на велосипедите со фул сузпензија,туку бидејќи има одлична цена за опремата која ја поседува.
Јас лично се уверив во тоа.Во Солун истиот модел со иста опрема но со rt-79 ротори се продава за 1500 евра.Ако се врати и такс фри,тоа би требало да дојде околу 1350 евра.Според мене супер точаче.Очекувам да видам што ќе кажат спусташите.
Точачево многу добро изгледа и мислам за опремата што ја нуди има фер цена. Инаку малце е зезнато дека е фул суспензија, сакам да кажам ако не го возиш off road (a има и такви ) потежок е за возење него ли hardtail. Како и да е, екстра точаче.Супер,како што гледам ќе се собереме.Инаку кандидати имало секогаш за возење и групи.Но тие обично се за време на викенди особено недели.Лошото е што јас работам секоја недела,инаку дружба дефинитивно има.Инаку ако има некој слободен кога ќе затопли,јас сум секој вторник слободен.Така да здравје само,па ако даде господ ќе се вози летово.
П.С Јас не сум мераклија на downhill,но за оние кои се еве едно супер точаче од Giant за убави пари.
Велосипедот е од сајтот bicycling magazine препорачан како еден од топ 10 велосипеди за престојната сезона.Се разбира не дека е во врвот на велосипедите со фул сузпензија,туку бидејќи има одлична цена за опремата која ја поседува.
Јас лично се уверив во тоа.Во Солун истиот модел со иста опрема но со rt-79 ротори се продава за 1500 евра.Ако се врати и такс фри,тоа би требало да дојде околу 1350 евра.Според мене супер точаче.Очекувам да видам што ќе кажат спусташите.
велосипедов воопшто не е наменет за downhill, наменет е за cross country каде нема скокови, дропови и слични вукојебиниСупер,како што гледам ќе се собереме.Инаку кандидати имало секогаш за возење и групи.Но тие обично се за време на викенди особено недели.Лошото е што јас работам секоја недела,инаку дружба дефинитивно има.Инаку ако има некој слободен кога ќе затопли,јас сум секој вторник слободен.Така да здравје само,па ако даде господ ќе се вози летово.