Општи вело муабети, прашања, совети

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде малку да ја подновам темава со нови Инфо.Достапен е конечно нано карбонот.Прва која го имплементира овој материјал е производителот Trigon.Ако може да му им се верува на Trigon,Карбонот произведен со оваа технологија е 27% поцврст од обичниот карбон.
За оние кои се заинтересирани погледнете:
http://www.trigonbicycles.com/

Инаку овластен увозник на Trigon за балканот е Цикло Манија-Србија.Според мене на прв поглед Trigon-oт изгледа супер.Останува да видиме дали и цената ќе биде таква.

http://erinabikeworxonline.com/images/shimano-br-m965.jpg

Вакви брат!Не сум проверил баш во сите продавници,но кај Грчка амбасада,кај арсо и во вучко немаат.Најверојатно ако не најдам ќе му речам на братучедот кога ќе доаѓа сега да ми земе.Во секој случај доколку си видел некаде ќе те замолам да ми помогнеш,па откако ќе го средиме ќе направиме една собиранка до Водно..
Имаш ПП

Дечки неможам да ги прегледам сите коментари, може ова е некаде зборено али јас не сум во тек. Како ида е, сакам да прашам дали има некој што вози велосипед често, каде шета, колку често и ако е од Скопје да договориме некој ден една мини тура кога ќе затопли, баш сакам да најдам луѓе што возат, купив велосипед купив опрема а немам друштво за возење.

Дечки неможам да ги прегледам сите коментари, може ова е некаде зборено али јас не сум во тек. Како ида е, сакам да прашам дали има некој што вози велосипед често, каде шета, колку често и ако е од Скопје да договориме некој ден една мини тура кога ќе затопли, баш сакам да најдам луѓе што возат, купив велосипед купив опрема а немам друштво за возење.
нека подзатопли малце,ќе се договориме...јас треба само еден годишен сервис да му напраам,и да му сменам гума (ја искинав задната)
иначе пиши од кај си за да видам дали ќе имаме шанси да возиме:icon_lol:

нека подзатопли малце,ќе се договориме...јас треба само еден годишен сервис да му напраам,и да му сменам гума (ја искинав задната)
иначе пиши од кај си за да видам дали ќе имаме шанси да возиме:icon_lol:

Јас сум од Скопје, секако дека има шанси да возиме, редовниот годишен сервис и мене не ми бега, значи само уште времето да се затопли и ќе праиме една собиранка, веќе има едно 3-4 кандидати.

Јас сум од Скопје, секако дека има шанси да возиме, редовниот годишен сервис и мене не ми бега, значи само уште времето да се затопли и ќе праиме една собиранка, веќе има едно 3-4 кандидати.
Рачунај ме и мене тогаш :vozbud:

И на мене рачунајте ,едвај чекам да подзатопли.
Јас сменив гуми и нови гумички за кочници.
Спремен ми е bike-от.

И на мене рачунајте ,едвај чекам да подзатопли.
Јас сменив гуми и нови гумички за кочници.
Спремен ми е bike-от.

Ете се шириме, ќе бидеме као во основно после школо во петок со точаците, 15 души се тркаат :) :)
Закон, уште времето да не послуша.

Само уште да кажевте како стоите со кондиција.
Иначе и ја ке ве дружам а и уште двајца има што сигурно ке не дружат.

Само уште да кажевте како стоите со кондиција.
Иначе и ја ке ве дружам а и уште двајца има што сигурно ке не дружат.

Кондиција на завидно ниво, во во секој случај не е до кондицијата, до желбата и добриот хумор по пат е :) поздрав

Кондиција на завидно ниво, во во секој случај не е до кондицијата, до желбата и добриот хумор по пат е :) поздрав
колку само си во право..кондиција имаме,ако треба ден претходно ќе извозиме колку да се привикнеме...туку зафрканциите се врвот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom