Општи вело муабети, прашања, совети

честа

Спор
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.317
Поени од реакции
1.033
Ова релација Водно или?
Ја би за друго место. :)

Член од
18 ноември 2011
Мислења
770
Поени од реакции
455
Ова релација Водно или?
Релација Центар - Водно - Центар, или Соње, или било кое околно местенце што е во домен на нашите можности а што нуди убав поглем и чист воздух :)
--- надополнето: 30 јануари 2012 во 23:00 ---
Ова релација Водно или?
Релација Центар - Водно - Центар, или Соње, или било кое околно местенце што е во домен на нашите можности а што нуди убав поглем и чист воздух :)

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
Ја би више Водно Матка патеката.
Или па некоја друга рута не е на одмет
--- надополнето: 30 јануари 2012 во 23:16 ---
колку само си во право..кондиција имаме,ако треба ден претходно ќе извозиме колку да се привикнеме...туку зафрканциите се врвот
А бе не е баш така да не тргнеш негдека и да рикнеш да неможеш ни напред ни назад да идеш :). Иначе за заебанции нема проблем работата е да не дојде до плачење .

Член од
18 ноември 2011
Мислења
770
Поени од реакции
455
Ја би више Водно Матка патеката.
Или па некоја друга рута не е на одмет
--- надополнето: 30 јануари 2012 во 23:16 ---

А бе не е баш така да не тргнеш негдека и да рикнеш да неможеш ни напред ни назад да идеш :). Иначе за заебанции нема проблем работата е да не дојде до плачење .
Епа покрај дружбата во група возејќи бајкови, другата причина зашто идеме заедно да возиме е и таа, да си помагаме взаемно на мотивационен план во тешките моменти, а не дај боже сеа да дојде до плачење, тука сме ќе помогнеме :) :) Патем предложете било која дестинација, што е на радиус од 20км(во еден правец, 20км назад) и за мене нема проблем. За повеќе ќе подразмислам во првите 5 возења, потоа може.:)

честа

Спор
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.317
Поени од реакции
1.033

Дечки вакви торби да не знае некој каде би можел да најдам, освен во Проспорт Топекот што се? :)

Член од
18 ноември 2011
Мислења
770
Поени од реакции
455

Дечки вакви торби да не знае некој каде би можел да најдам, освен во Проспорт Топекот што се? :)

Оди во bikespot еве ја и нивната вебстрана bikestop.com.mk и види дали има таму, можеш исто така да провериш и на самите семафори кај фонтата во парк, одма до единственото робако што работи, или пак во кисела вода кај лазе, ако сеуште е лоциран таму, не сум бил две години :)

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Вози некој сега?

Член од
12 декември 2010
Мислења
310
Поени од реакции
101
Супер,како што гледам ќе се собереме.Инаку кандидати имало секогаш за возење и групи.Но тие обично се за време на викенди особено недели.Лошото е што јас работам секоја недела,инаку дружба дефинитивно има.Инаку ако има некој слободен кога ќе затопли,јас сум секој вторник слободен.Така да здравје само,па ако даде господ ќе се вози летово.

П.С Јас не сум мераклија на downhill,но за оние кои се еве едно супер точаче од Giant за убави пари.

Велосипедот е од сајтот bicycling magazine препорачан како еден од топ 10 велосипеди за престојната сезона.Се разбира не дека е во врвот на велосипедите со фул сузпензија,туку бидејќи има одлична цена за опремата која ја поседува.

Јас лично се уверив во тоа.Во Солун истиот модел со иста опрема но со rt-79 ротори се продава за 1500 евра.Ако се врати и такс фри,тоа би требало да дојде околу 1350 евра.Според мене супер точаче.Очекувам да видам што ќе кажат спусташите.

Член од
18 ноември 2011
Мислења
770
Поени од реакции
455
Супер,како што гледам ќе се собереме.Инаку кандидати имало секогаш за возење и групи.Но тие обично се за време на викенди особено недели.Лошото е што јас работам секоја недела,инаку дружба дефинитивно има.Инаку ако има некој слободен кога ќе затопли,јас сум секој вторник слободен.Така да здравје само,па ако даде господ ќе се вози летово.

П.С Јас не сум мераклија на downhill,но за оние кои се еве едно супер точаче од Giant за убави пари.

Велосипедот е од сајтот bicycling magazine препорачан како еден од топ 10 велосипеди за престојната сезона.Се разбира не дека е во врвот на велосипедите со фул сузпензија,туку бидејќи има одлична цена за опремата која ја поседува.

Јас лично се уверив во тоа.Во Солун истиот модел со иста опрема но со rt-79 ротори се продава за 1500 евра.Ако се врати и такс фри,тоа би требало да дојде околу 1350 евра.Според мене супер точаче.Очекувам да видам што ќе кажат спусташите.
Ние повеќе ја фативме работава на роуд, али во секој случај не е на одмет да ѕирнеме нешто поекстремно, ма да за мене во моментов е скрос недостапно, ептен пари кошта :) Се гледаме на пролет

zocc

911
Член од
9 мај 2011
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.678

Точачево многу добро изгледа и мислам за опремата што ја нуди има фер цена. Инаку малце е зезнато дека е фул суспензија, сакам да кажам ако не го возиш off road (a има и такви :)) потежок е за возење него ли hardtail. :) Како и да е, екстра точаче. (y)

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.320
Vозењето велосипед е најкул ствар и прави мажи возат бицикло али поошто сме ние најисфрустриран народ како куче пуштено од ланец кај нас е тоа статус на клошар иако у сите најсовремени земји дали поради еколошка свест или поради здравје сите возат бајк.

Martin_GSM

бившиот torrent
Член од
13 април 2006
Мислења
2.076
Поени од реакции
68

велосипедов воопшто не е наменет за downhill, наменет е за cross country каде нема скокови, дропови и слични вукојебини

сликава чисто онака колку да се види како би требало да изгледа велосипед за downhill

Kajgana Shop

На врв Bottom