Маци-
ragazzo pazzo
- Член од
- 17 април 2007
- Мислења
- 6.184
- Поени од реакции
- 3.513
Сеа не не реметат за дресовите,којзнае заштоБоље него педерскиве розеви, кои ни носат среќа верувале или не
Сеа не не реметат за дресовите,којзнае заштоБоље него педерскиве розеви, кои ни носат среќа верувале или не
не реметаа за овие розевиве ама пак со нив доста бодој освоивме )Сеа не не реметат за дресовите,којзнае зашто
... редно беше малце и ние да се буниме. Доста ќутевме.
Иако игравме дома со Удинезе, знаев дека ќе играме со розевите дресови. И стварно ни носат среќаБоље него педерскиве розеви, кои ни носат среќа верувале или не
Секоја втора или секоја трета(не ми теквит баш) утакмица на домашен терен играме со гостински дресови, на нив BALLOCO ни е спонзор, оние со колачињата.Иако игравме дома со Удинезе, знаев дека ќе играме со розевите дресови. И стварно ни носат среќа
Само незнам со Бетклик каков договор имаат потпишано, со оглед дека само на домашниот дрес се спонзори, а ние повеќе играме со гостинскиот на кој спонзор е Балоко. Нормално би било да бидат барем 50-50 застапени на мечевите.
Ако одам некад во Италија купувам Балоко да пробамСекоја втора или секоја трета(не ми теквит баш) утакмица на домашен терен играме со гостински дресови, на нив BALLOCO ни е спонзор, оние со колачињата.
Годинава со нас почнува
Исто и јас брат, ај во вторникот биде што биде али во недела мора да се гледе башка на домашен терен, атмосферата ќе биде лудница..колку само се ежам кога цел стадион ја пее химнатаИако игравме дома со Удинезе, знаев дека ќе играме со розевите дресови. И стварно ни носат среќа
Само незнам со Бетклик каков договор имаат потпишано, со оглед дека само на домашниот дрес се спонзори, а ние повеќе играме со гостинскиот на кој спонзор е Балоко. Нормално би било да бидат барем 50-50 застапени на мечевите.
И дај нека не го одложуваат колово, ај вторникот го преживеав некако ама и сега ако не го гледам Јуве што ќе се праи...
WOOOOOW2012-2013 by Nike
Прегледај го приврзокот 39559Прегледај го приврзокот 39560
fantastici! црните дресови многу ги сакав.е овие ги зиам и двата.