Протест во Струга! Запалена црквата во Лабуништа/Мала Речица?

• Креатор на темата Креатор на темата G e G o
  • Време на започнување Време на започнување
Има ли некое видео каде што се пејат анти турски песни од македонските навивачи, за анти албански има безброј. Да не ги гледале случајно Србите како пејат "Сваки Турчин, свака була зна, да је Српски цар Милош Обилиќ заклао султана Мурата", или така некако, па им заличиле на македонски.

Да се вратиме на темата

Нека не серат многу многу овие од Нова Македонија , немаме ниту една навивачка песна што ги навредува турците , ова за да зголемат тираж 100% го прават.

Грчка пропаганда, се со цел Турција да ги расипа односите со Македонија, ако грците немаат прсти овдека заедно со некои албанци од ИВЗ, јас курот ќе си го сечам..

Турците и Босанците се ОК другите се проблемот.

• Ми се допаѓа
Reactions: oon
антитурски песни?!?! абе поларис, ај малку заозбили се ти се моља

Како се запаливте за Нова Македонија дека лажела, врска нема. Гледате дека е тоа цитат од ИВЗ а зашто ИВЗ така рекле без докази е веќе друга тема, они си знаат. НВ само пренела изјава од нив.

Јас освен старите патриотски песни за илинденското востание во живот не сум чул анти турска песна така да не треба да се тврди нешто истресено од ракав.

антитурски песни?!?! абе поларис, ај малку заозбили се ти се моља

Ne jas ne tvrdam,tuku kako sto vidov od novamakedonija i se zacudiv, a inace neznam dali se peelo ili ne..
--- надополнето: 2 февруари 2012 во 19:10 ---
Антитурски песни? Сериозно веруваш во ова? Кои се тие песни? Никогаш во Македонија не се пееле антитурски песни, ниту на европсково во Србија, ниту на било кое интернационално првенство во било кој спорт, ниту во македонската тифо сцена, никаде. Ова е факт. Убеди ме со докази во спротивното

Znaci vaka,uste ednas, jas ova ne go tvrdam, da ne me sfatite pogresno, tuku od novamakedonija..
Se nadevam deka ne e vistina(y)

Сум гледал Турци на иста трибина со Македонци заедно пеат анти-албански песни а на моменти и
"Ќе ве крстимее, ќе ве крстиме, ќе ве крстимее!" :pos:
А Нова Македонија клошари големи што шират лажги со опашки.

Оф бе дете... И ќе пукаш како Полат, нели? :vozbud: Предходно напиша дека си зел машина за перење кога беа настаните во Ѓорче (всушност тогаш ти менувале пелени, ама нема врска), сега планинарите переле на рака. Од кого ја зеде машината? Од Македонци? :vozbud: Со вакви патриоти како тебе тешко нас. Албанците уште долго ќе ја тераат својата кауза, ти ќе се силиш на форум и ќе ги избегнуваш автобусите што идат од Сарај во меѓувреме...
AJde vlezi u dvojka da te precekam ne samo zboris dete dete pisi koga sakas ke ja stopiram dvojkata u Gorce ke vidis dete

Nego za vas ne treba ni avtobus da se dade treba peski da idete i najnov da vi dademe ke go iskrsite Љочки
Да де, во право си. Само кажи да идам или да седам дома. Да не ти почне некоја серија па да биде за џабе идењето. :facepalm:

Што кур му се правдате ако имало анти-турски песни, да не не заслужиле случајно, ебате бескичмените ! Или намерно се праите шљакнати ради “инвестицискиот бум’’ што Грујо го пичи моментално низ Турција, као да не ја ебеме калимерата па за леб да исцркаме?

Јас сум слушал на Македонија-Турција “ Оџалан- Курдистан ’’ како сканидира цел стадион па што има врска.

Што кур му се правдате ако имало анти-турски песни, да не не заслужиле случајно, ебате бескичмените ! Или намерно се праите шљакнати ради “инвестицискиот бум’’ што Грујо го пичи моментално низ Турција, као да не ја ебеме калимерата па за леб да исцркаме?

Јас сум слушал на Македонија-Турција “ Оџалан- Курдистан ’’ како сканидира цел стадион па што има врска.

Не бе, грешка си. Не се правдам, лично иам праено муабет со Турци и тие не се засегнати, што е правилно. Мислам дека далеку се Турците од вехабистите и такви срања. А и стварно неам слушнато анти-турски песни. То е то.

Bravo patriotu,samo napred, neka umrat site i SAD,i EU i Grcija i Albanija i Bugarija,i Turcija i Kina i Rusija i Cel Svet, samo Makedonija neka ostane vecna....:confused:

Џабе ја мешате Турција, вехабисти се во прашање. А тие најмногу членови придобиваат од цигани пред се, а и Албанци. Се кладам и сметам дека нема теоретски шанси Турчин да се најде помеѓу нив, гарантирам.

Нормално... Вехабистите зачленуваат особи кои лесно може да се манипулира со нив на сметка на верата за свои цели, а турците не се малоумни како Албанците и Ромите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom