Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А зошто дотичниве вандали не идат лично кај лицата што лично учествувале во антирелигиозната маска и да се справат со нив. Многу просто.
Арно ти вели заптија, не е за смеење, за плачење е работава. Си немал џаоло работа си ги е..л децата.
Арно ти вели заптија, не е за смеење, за плачење е работава. Си немал џаоло работа си ги е..л децата.
П.С. Нетреба да му се дава големо значење на вакви настани!
Поделба на граѓаните врз етничка и верска основа и свртување едни против е позната стратегија за контролирање на масите. Инаку и комунистите го прават истото и не се ич подобри од овие сега. Разликата е што овие користат етнички и религиозни поделби а комуњарите се занимаваат со социјални и класни поделби. Исто срање се и едните и другите.Сите овие вакви инциденти мене ми гледаат дека се договорени помеѓу ВМРО ДПМНЕ и ДУИ.
Зошто?
За да се оттргне вниманието од вистинските проблеми (Невработеноста, сиромаштијата, поскапувањата на храната, двоцифрениот процент на поскапувањата на давачките струја, вода).
Секогаш кога ќе има бран драстични поскапувања веднаш на ТВ некој албански радикали ќе станат топ тема, и место со правите проблеми, цела јавност ќе се занимава со Албанците.
Грешно ме свати! Си има институции за тоа и тие треба да си ги решаваат овие проблеми како криминални дејанија! А не да се формира и да се придава големо значење, со цел отргнување на мислите на народот од вистинските проблеми.Не треба не треба, нека си ги потпалуваат они црквите а ние ќе се свиркаме
Што се клештиш бре?
Ај убаво размисли дали не е така тоа како што напишав.
Ај да те видам КОНКРЕТНО коментирај ако имаш контрааргументи...
Абе чоек има многу многу поголеми проблеми во државава отколку едно потпалување на црква.Не треба не треба, нека си ги потпалуваат они црквите а ние ќе се свиркаме
Ja potpalija i Crkvata vo mala recica vo Tetovo...Zosto ??? Kazete zosto e napravena taja crkva ,kade sto naselenieto e 101% albansko??? Ehhh....ne vi doagja pamet....
Мали, има име за таквите како тебе. Во војна ги викаат воени профитери. Тебе не те боли ни за Македонци, ни за Албанци, ни за некои трети. За ЛЦД и сопствената мајка би ја продале. Ама многу такви станаа херои на Балканов, во последниве 20 години, па така да со среќа.Koga ke treba ke zemam puska a bidejki na protestive sto ke bidat protiv Albancite moze i so LCD da se vratam
abe ne se izvinuva
Gresis majka mi so smrt ke ja branam zatoa i ke iskocam na protest da ne sakas da to donesam masina za perenje posto Planinarite u reka perat na rukaМали, има име за таквите како тебе. Во војна ги викаат воени профитери. Тебе не те боли ни за Македонци, ни за Албанци, ни за некои трети. За ЛЦД и сопствената мајка би ја продале. Ама многу такви станаа херои на Балканов, во последниве 20 години, па така да со среќа.
abe ne se izvinuvakazuva za karnevalot, maskite .....
![]()