Протест во Струга! Запалена црквата во Лабуништа/Мала Речица?

• Креатор на темата Креатор на темата G e G o
  • Време на започнување Време на започнување
Ja potpalija i Crkvata vo mala recica vo Tetovo...Zosto ??? Kazete zosto e napravena taja crkva ,kade sto naselenieto e 101% albansko??? Ehhh....ne vi doagja pamet....

Златен, таа црква постоела од век и веков таму.
Една од најстарите у републикава, за време на конфлктот запалена па сега возобновена.

Трол. Плус ВМРО го има одбиено за книшка. Не вреди, само ќе ја разводни дискусијата во оф-топик.
:pos:
Ај се кладиме дека нема постара книшка од мојава на форумов.
--- надополнето: 2 февруари 2012 во 02:16 ---
Пред две години кога правев рути низ западна Македонија лично имам видено луѓе како крадат икони и пари од тетовско Теарце.Ги запамтив лицата и после некое време двајца од нив ги гледам на телевизија.Зборуваа за време на митинзи како младина на Вмро од Дебар
И не ги пријави?
Колку им зема да не ги пријавиш?
Хм, некој може да си помисли дека си заташкал криминално дело.
--- надополнето: 2 февруари 2012 во 02:23 ---
Ja potpalija i Crkvata vo mala recica vo Tetovo...Zosto ??? Kazete zosto e napravena taja crkva ,kade sto naselenieto e 101% albansko??? Ehhh....ne vi doagja pamet....
Прашањето е, зошто се резилиш со вакви прашања?

Али еве, остајме мене, каур, не ме слушај,

Види Џевад Адеми (ваљда знаеш кој е) што кажа баш по ова твое прашање.

epic-jackie-chan-template.png

Еј, те молам, немој со памет муабетов, те молам :pos:

:pos:
Ај се кладиме дека нема постара книшка од мојава на форумов.
--- надополнето: 2 февруари 2012 во 02:16 ---

И не ги пријави?
Колку им зема да не ги пријавиш?
Хм, некој може да си помисли дека си заташкал криминално дело.
--- надополнето: 2 февруари 2012 во 02:23 ---

На кого да ги пријавам???На младината на Сдсм ли??:)Не знам каде искрено да пријавам.А и сигурно од матичната партија си ги знаат луѓето кои им крадат,кои се поштени(ако воопшто има такви)итн.

На кого да ги пријавам???На младината на Сдсм ли??:)Не знам каде искрено да пријавам.А и сигурно од матичната партија си ги знаат луѓето кои им крадат,кои се поштени(ако воопшто има такви)итн.
:facepalm: ц,ц,ц, кекси, кекси....
веројатно треба да се информираш како функционираат законите и правото

:facepalm: ц,ц,ц, кекси, кекси....
веројатно треба да се информираш како функционираат законите и правото

Закони и правото?Уф,што беше тоа??Сум заборавил????А да се сетив!Тоа го сретнав во Италија кога претстојував пред неколку години.Овде закон и право барем во овие 20 години нема.

Па ако пројде уште некој пакет на „права“ за „обесправениве“ не ти е нешто погрешна констатацијава.
Хартија трпи све!
--- надополнето: Feb 2, 2012 3:27 AM ---
здравствени:)
Исто и книшка!
--- надополнето: Feb 2, 2012 3:30 AM ---
Не би се кладел. Голема е веројатноста да изгубам. :)
Клади се, нема да изгубиш!

decko 6 god imas???? aloooo mesas nacia i vera evaaa. A do koga vaka be grujo deca za sekoe dete neli gledas so stana aeee
дардание помеша јас само му одговорив ама изгледа ти си малце како не многу бистар дечко па не си ни разгледал целата расправија нема врска ;) да сме живи и здрави , а зошто да не патем што верата дека е нешто свето затоа ли :D :D :D ?

Твојот дедо или пра дедо уште не бил роден и живеел во Косов-е кога таа црква била изградена затоа поарно ќути си.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom