Кој е најдобриот Бетмен?

Најдобар лик кој го глумел Бетмен:

• Michael Keaton

Гласови: 20 26,7%
  • Val Kilmer

Гласови: 9 12,0%
  • George Clooney

Гласови: 2 2,7%
  • Adam West

Гласови: 6 8,0%
  • Christian Bale

Гласови: 38 50,7%

• Вкупно гласачи
    75

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
за мене најдобар бетмен е Кристијан Бејл и со душа чекам да излези новио дел. А најлош дел е овај со Шварценегер :pos:
p.s. Ги спуштам моментално Batman The Animated Series,имав гледано неколку епизоди ко мал и многу го сакав. проблело е шо17 гига е торентот а денес катастрофа е нетот заради то шо е крај на месец

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
Вал Килмер дефинитивно :cuc: новите со Кристијан Бејл ми се антипатични, го нема шмекот како со Вал Килмер и Мајкл Китон
е сеа јесте дека Џорџ Клуни не е за Бетмен, али гледајќи го и слушајќи му го зборењето на Шварци и тој дел ми е добар за гледање :pos:

Z

zmej gorjanin

Гостин
Вал Килмер, мислам дека и гласот му беше најсоодветен за Бетмен, за разлика од Кристијан Бејл кој што пробуваше да имитира длабок глас и делуваше смешно.

MEDDLE

уставен кривичар
Член од
19 февруари 2008
Мислења
1.995
Поени од реакции
1.406
p.s. Ги спуштам моментално Batman The Animated Series,имав гледано неколку епизоди ко мал и многу го сакав. проблело е шо17 гига е торентот а денес катастрофа е нетот заради то шо е крај на месец
Е верувај дека ќе ги преболиш тие 17 гига, одма штом ги гледаш епизодите. Неверојатно се добри затоа што огромен дел од нив се преработка на оригиналните стрипови на Бетмен на Боб Кејн и Бил Финџер. Можеш дополнително да симнеш и некој од долгометражните цртани за Бетмен, исто од Ворндер Брадрс. Ако се сеќаваш на Телма обично ги даваа, а од долгометражните па, на Телма единствено го даваа првиот долгометражен анимиран - The mask of Phantasm. Симни го тој, ептен е добар... Иако има и други секако..
Лани знам извадија најнов анимиран Batman Year one, тоа е со почетоците на бетмен, али според сериојалот стрипови на Френк Милер од 80-тите години. Неверојатно е мрачен и суров ;-)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.684
Поени од реакции
59.834

Џорџ Клуни и самиот не би гласал за себе на анкетава, во една прилика изјави: Јас сум човекот кој го уби Бетмен :pos:

Скоро гледав некој анимиран филм на друга тема, се појавува Бетмен и вика:

- I'm Batman!
Why are you so short?
- ...I'm Michael Keaton's Version :pos:

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.433
Поени од реакции
25.347
Гласав за Мајкл Китон затоа што Бетмен на Тим Бартон од 1989 ми е омилен филм.

Скоро гледав некој анимиран филм на друга тема, се појавува Бетмен и вика:

- I'm Batman!
Why are you so short?
- ...I'm Michael Keaton's Version :pos:
Не знам кај го сретнав цитатот, исто во некоја цртана пародија беше, разговор меѓу Џокерот и незнамкој. Некако беше вака:
- Have you danced with the devil in the pale of the moonlight?
И тој другиот му вели на Џокерот
- Yeah, he told me that you're gay.
:pos:

Ако некој се сети на ова нека ми даде линк од што беше.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.684
Поени од реакции
59.834
хаха, не знам за ова второто прв пат слушам :)
Michael Keaton е најјак немам многу дилеми.
--- надополнето: 2 февруари 2012 во 16:38 ---
Гледајте го ова, јак ремет му маваат:

Kajgana Shop

На врв Bottom