Zatoa sto na vlast e DPmNE..da bese SDSM ke videse ti maratonski vestiЗошто на Сител ТВ викаат дека не е запалена Црквата во Лабуништа?
Урим Каба дава изјава- затоа. ''Опожарена е само трпезаријата''- изјавуваЗошто на Сител ТВ викаат дека не е запалена Црквата во Лабуништа?
Урим Каба дава изјава- затоа. ''Опожарена е само трпезаријата''- изјавуваЗошто на Сител ТВ викаат дека не е запалена Црквата во Лабуништа?
Spored popisot 2002 vo Makedonski Brod ziveta 3740 ziteli.....ti treba druga opstina???
Ja ti pisuvam Oktisi, Labunista...torbeshki sela so majcin jazik makedonski....crkva ima vo Velesta??
За Велешта мислев на пироманите.Posiguren izvor od mene nemozes da najdes zasto ja sum od labunista .Donekade si vo pravo so vikas deka se torbesi a se pisat albanci. No torbesi ne se pisat skoro nikoj site se pisat albanci i vejke period od 3-6 god masovno decata gi pustaat na uciliste na albanski jazik i vejke skoloto prerasna vo albansko uciliste odnosot na ucilnici vo koi se odrzuva nastava na albanski jazik VS makedonski jazik se 60 % za albanckiot jazik a doprva sleduvaat onie periodi koi pocnaa od prvo odd sekoj da odat na albanski jazik. Taka da mozeme slobodno da kazeme deka e albansko selo
бабами беше кој друг да биде -.- не се прај мутав сеа и тиДобро бе дали е запалено, или не, што е работава?
Има некое видео?
И од каде се информациите дека токму Албанците тоа го сториле, ја стварно не разбирам?
извини ако ти си од божјата раса пратена на овие просторидали тоа не спореди со инцестната раса или така ми се чини ?
Во право си. Но ајде да размислиме со ладни глави. Што ќе постигнеме ако вратиме со иста мера. Факт е дека во оваа земја не владее законот, и затоа се дешаваат вакви ствари... дека некои демократијата ја сфаќаат погрешно како овие на карневалот додека другите осоколени од слободата што им е дадена прават се и сешто. И јас сум за пендрак... само се плашам да не е доцна веќе.Брат ,му даваш факултети,школи,го вработуваш го учиш го правиш граѓанин што се вика и он вака враќа?? Тоа потврдува дека џабе е се,туку фино земеш пендрак и почнеш со ред да маваш пошто ваква нација од говеда и стоки не заслужува ништо освен ќотек !!!
Да убиеш човек и да се обидеш да го убиеш исто ти е разбираш !!!Не била запалена црквата... ајде кај се сеа стружани со нивните сигурни извори? Треба Величе на сите да ве избрка од работа...