К
командо
Гостин
Викендов накај Водно? Боки???
Имаш ППhttp://erinabikeworxonline.com/images/shimano-br-m965.jpg
Вакви брат!Не сум проверил баш во сите продавници,но кај Грчка амбасада,кај арсо и во вучко немаат.Најверојатно ако не најдам ќе му речам на братучедот кога ќе доаѓа сега да ми земе.Во секој случај доколку си видел некаде ќе те замолам да ми помогнеш,па откако ќе го средиме ќе направиме една собиранка до Водно..
Штета!ја видов дури сега.Супер тие и цената.Од надвор ги земав 22 евра.Имаш ПП
Тоа е.Штета!ја видов дури сега.Супер тие и цената.Од надвор ги земав 22 евра.
нека подзатопли малце,ќе се договориме...јас треба само еден годишен сервис да му напраам,и да му сменам гума (ја искинав задната)Дечки неможам да ги прегледам сите коментари, може ова е некаде зборено али јас не сум во тек. Како ида е, сакам да прашам дали има некој што вози велосипед често, каде шета, колку често и ако е од Скопје да договориме некој ден една мини тура кога ќе затопли, баш сакам да најдам луѓе што возат, купив велосипед купив опрема а немам друштво за возење.
Јас сум од Скопје, секако дека има шанси да возиме, редовниот годишен сервис и мене не ми бега, значи само уште времето да се затопли и ќе праиме една собиранка, веќе има едно 3-4 кандидати.нека подзатопли малце,ќе се договориме...јас треба само еден годишен сервис да му напраам,и да му сменам гума (ја искинав задната)
иначе пиши од кај си за да видам дали ќе имаме шанси да возиме
Рачунај ме и мене тогашЈас сум од Скопје, секако дека има шанси да возиме, редовниот годишен сервис и мене не ми бега, значи само уште времето да се затопли и ќе праиме една собиранка, веќе има едно 3-4 кандидати.
Ок, ќе делиме километриРачунај ме и мене тогаш
Ете се шириме, ќе бидеме као во основно после школо во петок со точаците, 15 души се тркаатИ на мене рачунајте ,едвај чекам да подзатопли.
Јас сменив гуми и нови гумички за кочници.
Спремен ми е bike-от.
Кондиција на завидно ниво, во во секој случај не е до кондицијата, до желбата и добриот хумор по пат е поздравСамо уште да кажевте како стоите со кондиција.
Иначе и ја ке ве дружам а и уште двајца има што сигурно ке не дружат.
колку само си во право..кондиција имаме,ако треба ден претходно ќе извозиме колку да се привикнеме...туку зафрканциите се врвотКондиција на завидно ниво, во во секој случај не е до кондицијата, до желбата и добриот хумор по пат е поздрав