Општи вело муабети, прашања, совети

Член од
12 декември 2010
Мислења
310
Поени од реакции
101
Ајде малку да ја подновам темава со нови Инфо.Достапен е конечно нано карбонот.Прва која го имплементира овој материјал е производителот Trigon.Ако може да му им се верува на Trigon,Карбонот произведен со оваа технологија е 27% поцврст од обичниот карбон.
За оние кои се заинтересирани погледнете:
http://www.trigonbicycles.com/

Инаку овластен увозник на Trigon за балканот е Цикло Манија-Србија.Според мене на прв поглед Trigon-oт изгледа супер.Останува да видиме дали и цената ќе биде таква.

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
http://erinabikeworxonline.com/images/shimano-br-m965.jpg

Вакви брат!Не сум проверил баш во сите продавници,но кај Грчка амбасада,кај арсо и во вучко немаат.Најверојатно ако не најдам ќе му речам на братучедот кога ќе доаѓа сега да ми земе.Во секој случај доколку си видел некаде ќе те замолам да ми помогнеш,па откако ќе го средиме ќе направиме една собиранка до Водно..
Имаш ПП

Член од
18 ноември 2011
Мислења
770
Поени од реакции
455
Дечки неможам да ги прегледам сите коментари, може ова е некаде зборено али јас не сум во тек. Како ида е, сакам да прашам дали има некој што вози велосипед често, каде шета, колку често и ако е од Скопје да договориме некој ден една мини тура кога ќе затопли, баш сакам да најдам луѓе што возат, купив велосипед купив опрема а немам друштво за возење.

Член од
23 март 2011
Мислења
626
Поени од реакции
323
Дечки неможам да ги прегледам сите коментари, може ова е некаде зборено али јас не сум во тек. Како ида е, сакам да прашам дали има некој што вози велосипед често, каде шета, колку често и ако е од Скопје да договориме некој ден една мини тура кога ќе затопли, баш сакам да најдам луѓе што возат, купив велосипед купив опрема а немам друштво за возење.
нека подзатопли малце,ќе се договориме...јас треба само еден годишен сервис да му напраам,и да му сменам гума (ја искинав задната)
иначе пиши од кај си за да видам дали ќе имаме шанси да возиме:icon_lol:

Член од
18 ноември 2011
Мислења
770
Поени од реакции
455
нека подзатопли малце,ќе се договориме...јас треба само еден годишен сервис да му напраам,и да му сменам гума (ја искинав задната)
иначе пиши од кај си за да видам дали ќе имаме шанси да возиме:icon_lol:
Јас сум од Скопје, секако дека има шанси да возиме, редовниот годишен сервис и мене не ми бега, значи само уште времето да се затопли и ќе праиме една собиранка, веќе има едно 3-4 кандидати.

Член од
23 март 2011
Мислења
626
Поени од реакции
323
Јас сум од Скопје, секако дека има шанси да возиме, редовниот годишен сервис и мене не ми бега, значи само уште времето да се затопли и ќе праиме една собиранка, веќе има едно 3-4 кандидати.
Рачунај ме и мене тогаш :vozbud:

Член од
30 октомври 2010
Мислења
221
Поени од реакции
127
И на мене рачунајте ,едвај чекам да подзатопли.
Јас сменив гуми и нови гумички за кочници.
Спремен ми е bike-от.

Член од
18 ноември 2011
Мислења
770
Поени од реакции
455
И на мене рачунајте ,едвај чекам да подзатопли.
Јас сменив гуми и нови гумички за кочници.
Спремен ми е bike-от.
Ете се шириме, ќе бидеме као во основно после школо во петок со точаците, 15 души се тркаат :) :)
Закон, уште времето да не послуша.

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
Само уште да кажевте како стоите со кондиција.
Иначе и ја ке ве дружам а и уште двајца има што сигурно ке не дружат.

Член од
18 ноември 2011
Мислења
770
Поени од реакции
455
Само уште да кажевте како стоите со кондиција.
Иначе и ја ке ве дружам а и уште двајца има што сигурно ке не дружат.
Кондиција на завидно ниво, во во секој случај не е до кондицијата, до желбата и добриот хумор по пат е :) поздрав

Член од
23 март 2011
Мислења
626
Поени од реакции
323
Кондиција на завидно ниво, во во секој случај не е до кондицијата, до желбата и добриот хумор по пат е :) поздрав
колку само си во право..кондиција имаме,ако треба ден претходно ќе извозиме колку да се привикнеме...туку зафрканциите се врвот

Kajgana Shop

На врв Bottom