С
сашенко
Гостин
^ Па зарем не е во право?
Што е смешното во тоа? Како да незнае Надал дека Новак имал од секогаш проблеми со дишењето..^ Па зарем не е во право?
За дишење јас исто имав такви проблеми, и тоа беа чисто плод на мојата психа, бев на доктор ми кажа гајле немаш ништо не ти е, а тоа што ти се случува е повеќе психички и ми кажа да не се замарам со тоа и постепено проблемот исчезна, а ми се случуваш да неможам добро да дишам да ми свират градите и да неможам да се наполнам со воздух имав одредени потешкоти во одреден период рецимо еднаш во недела и тоа најчесто кога неправев ништо, е сега дали е исто незнам со Ноле ама знам дека може да се случи!!!Трето, Џоле од секогаш имал проблеми со дишење, проблеми кои е можно да се од моментален карактер, т.е. после одреден период да исчезнуваат.... т.е. да речеме дека има проблеми некои 30 минути до 1 час, во мечот а после одреден период му поминува. Никој неможе да оцени преку телевизија, дали е вистина или не, ако гледаме така Надал имаше банадажирано колено а ни п од повреда не се виде на последните 2 меча.
И да е во право, не смее да изјавува така...^ Па зарем не е во право?
Bazinga...Иначе ја стварно не верувам дека Надал го има изјавено ова.Сигурно некои новинари немале ништо паметно да прават па си играле малце распипан телефонИ да е во право, не смее да изјавува така...
Освен српски медиум има ли некој друг извор кој ја потврдува изјавава? Тешко дека Надал би си дозволил ваква изјава.Bazinga...Иначе ја стварно не верувам дека Надал го има изјавено ова.Сигурно некои новинари немале ништо паметно да прават па си играле малце распипан телефон
Ова ако го пишеш на хартија делува токму онака како што го пренел српскиот медиум. Вака на видео, изјавата воопшто не делува злобно. Јас го разбрав ова што беше кажано во смисол дека Рафа смета оти Новак веројатно нема никаков посериозен проблем со дишењето. Не ми е јасна драмата околу ова.Видео е? Крш интернет иам нема шанси да ми го отвори фак ..ама колку за доказ ако го најде некој во текст форма интервјуто или тој дел барем постирајте го тука
Со толку повреди на него, и цел живот ебавање со такви работи он може слободно на факултет на медицина да предаваНе сум знаел дека и доктор станал Надал.
Не е драма, само пренесуваме информации, сеа на некој ако не му одговара тоа, одма се крева фрка.