Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
затоа утре со натпреварот со парма конте мора да го одмори лихштаинер и видал
--- надополнето: 30 јануари 2012 во 14:41 ---
http://www.juvefans.info/portal/index.php?id=4230

Па да ти кажам редно е да го одмори Видал ради неговиот погрешен пас примивме гол со Удинезе а киксаше и неколку пати а богами нема да му заборавам на дуелот со Рома кога даде Де роси гол а овој очајно се обиде да го скроти бебешкиот удар на де роси ... Лихт заслужено треба да си земе ден одмор и според мене он и уште 2ца (маркизио и пирло) се најзаслужни што Јуве е прв ... Бтв го купивме нели Касерес, може он достојно да го замени ...

Па да ти кажам редно е да го одмори Видал ради неговиот погрешен пас примивме гол со Удинезе а киксаше и неколку пати а богами нема да му заборавам на дуелот со Рома кога даде Де роси гол а овој очајно се обиде да го скроти бебешкиот удар на де роси ... Лихт заслужено треба да си земе ден одмор и според мене он и уште 2ца (маркизио и пирло) се најзаслужни што Јуве е прв ... Бтв го купивме нели Касерес, може он достојно да го замени ...
да ама Касерес мора да го пропушти и овај дуел ... така да тесно ке биде ..

Е добро де утре ќе игра лихтштајнер, па следниот меч ќе одмара Конте нека го испроба Касерес

Јас лично сум против Јуве да се заинтересира или купи Торес ... Флоро Флорес е у подобра гол форма него дебилов ....

Јас лично сум против Јуве да се заинтересира или купи Торес ... Флоро Флорес е у подобра гол форма него дебилов ....
хахаа брат јас и ти кај ке се караме :pos: .
Баш тиа флоро флорес има изјавено дека никогаш нема да премине во јувентус бидејки бил наполитнанец ,а прав напулитанец никогаш не одел во Јувентус .
п.с Минатата година пред да го донесеме Матри имавме преговори со Флоро Флорес и добивме канта .

tumblr_lykg60wD5K1r30r4xo2_250.gif
tumblr_lykg60wD5K1r30r4xo1_250.gif

хахаа брат јас и ти кај ке се караме :pos: .
Баш тиа флоро флорес има изјавено дека никогаш нема да премине во јувентус бидејки бил наполитнанец ,а прав напулитанец никогаш не одел во Јувентус .
п.с Минатата година пред да го донесеме Матри имавме преговори со Флоро Флорес и добивме канта .

Aбе јас не реков дека сакам Флоро Флорес да го видам во дресот на Јуве туку едноставно Торес го споредив со напаѓач кој е ниско вреднат а во подобра гол форма од него ..

Aбе јас не реков дека сакам Флоро Флорес да го видам во дресот на Јуве туку едноставно Торес го споредив со напаѓач кој е ниско вреднат а во подобра гол форма од него ..
Колега Торес не заборавил да игра фудбал !!!!!!!!!!!

Колега Торес не заборавил да игра фудбал !!!!!!!!!!!

50 мил дадени за него, дал 2 гола до сега и викаш дека не заборавил ? Тој човек е АПЛА пропадната инвестиција буквално во СЕКОЈА смисла на зборот ...

Сега зборуваме напамет ,ако сте толку сигурни и ако дојде ке правиме кладба .
Така се контрев со САШЕНКО дека Јувентус ке биде пред Интер оваа година ,моментално го тепам +9 хахаха .
п.с ке му земам скара и пиво хахахa .

Ама АКО дојде, што не верувам, во што сакаш ќе се кладиме дека нема над 5 гола да даде во тековната сезона ...
--- надополнето: 30 јануари 2012 во 17:08 ---
Боље да го земеме Паласио отколку Торес... Мое мислење ...
--- надополнето: 30 јануари 2012 во 17:11 ---
Значи јас повеќе сакам да дојде анонимус од напаѓач (рецимо Денис што и не е така анонимус али не е ни класа) што ќе даде минимум 15 гола во тековната сезона отколку звучно име (Торес) што едвај ќе запише 10 настапи и ќе постигне 5 гола ... Ми е гајле ако бил звучно или познато име, се бараат резултати и титули а не имиња ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom