- Член од
- 21 август 2008
- Мислења
- 5.204
- Поени од реакции
- 953
за Јакинта излеа ке се чека до последно ...Дури и Амаури си отиде а со Јакинта што се дешава знае ли некој каде е ?
за Јакинта излеа ке се чека до последно ...Дури и Амаури си отиде а со Јакинта што се дешава знае ли некој каде е ?
Па да ти кажам редно е да го одмори Видал ради неговиот погрешен пас примивме гол со Удинезе а киксаше и неколку пати а богами нема да му заборавам на дуелот со Рома кога даде Де роси гол а овој очајно се обиде да го скроти бебешкиот удар на де роси ... Лихт заслужено треба да си земе ден одмор и според мене он и уште 2ца (маркизио и пирло) се најзаслужни што Јуве е прв ... Бтв го купивме нели Касерес, може он достојно да го замени ...затоа утре со натпреварот со парма конте мора да го одмори лихштаинер и видал
--- надополнето: 30 јануари 2012 во 14:41 ---
http://www.juvefans.info/portal/index.php?id=4230
да ама Касерес мора да го пропушти и овај дуел ... така да тесно ке биде ..Па да ти кажам редно е да го одмори Видал ради неговиот погрешен пас примивме гол со Удинезе а киксаше и неколку пати а богами нема да му заборавам на дуелот со Рома кога даде Де роси гол а овој очајно се обиде да го скроти бебешкиот удар на де роси ... Лихт заслужено треба да си земе ден одмор и според мене он и уште 2ца (маркизио и пирло) се најзаслужни што Јуве е прв ... Бтв го купивме нели Касерес, може он достојно да го замени ...
хахаа брат јас и ти кај ке се караме .Јас лично сум против Јуве да се заинтересира или купи Торес ... Флоро Флорес е у подобра гол форма него дебилов ....
Најново инфо:Дури и Амаури си отиде а со Јакинта што се дешава знае ли некој каде е ?
Aбе јас не реков дека сакам Флоро Флорес да го видам во дресот на Јуве туку едноставно Торес го споредив со напаѓач кој е ниско вреднат а во подобра гол форма од него ..хахаа брат јас и ти кај ке се караме .
Баш тиа флоро флорес има изјавено дека никогаш нема да премине во јувентус бидејки бил наполитнанец ,а прав напулитанец никогаш не одел во Јувентус .
п.с Минатата година пред да го донесеме Матри имавме преговори со Флоро Флорес и добивме канта .
Колега Торес не заборавил да игра фудбал !!!!!!!!!!!Aбе јас не реков дека сакам Флоро Флорес да го видам во дресот на Јуве туку едноставно Торес го споредив со напаѓач кој е ниско вреднат а во подобра гол форма од него ..
Ама заборавил како се дава голКолега Торес не заборавил да игра фудбал !!!!!!!!!!!
50 мил дадени за него, дал 2 гола до сега и викаш дека не заборавил ? Тој човек е АПЛА пропадната инвестиција буквално во СЕКОЈА смисла на зборот ...Колега Торес не заборавил да игра фудбал !!!!!!!!!!!