Фан Клуб: Јувентус

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Karta od stadion zema ili preku net.Jas sakam so milan da odam pa ako nemozam da kupam preku net da znam dali mozam na stadion da zemam.
Kartata ja zedov preku net, no tesko e da se snajdes. Ima mnogu zaebancii .. se dogovaras na net za karta, ti davaat eden list so koj treba da odis vo torino da si ja zemes pa odis na drugo mesto da ti ja chekiraat pa tek potoa na stadion.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
1.170
Поени од реакции
2.635

Ednostavno nemozam da opisam kolku bese mokno da se bide del od 1 vakov golem natprevar !! Mi se ispolni zivotnata zelba da gi gledam Juventus vo zivo :) Pozdrav juventini i se nadevam deka sekoj od vas ke ima prilika barem 1 da otide i da bide del od edno vakvo golemo slucuvanje :)
Само ќе ти кажам .. БЛАЗЕ СИ ТИ !!!! ти љубоморам !

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.891
Поени од реакции
2.803
Интер пред ангажман на Гуарин,штета не го зедовме ние,супер играч..

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Грешка е тоа на страната на агенцијата 129 е само картата и тоа 3.RING плус до Љубљана 100 евра повратна, коа веќе ќе дадеш од МК до Љубљана за автобус поарно дај 120 евра повратна со комбе од Скопје со Милано и земи си ја картата дирекно од сајтот. ;)
3 ring e na krovot nekade ili blisko do nego :D ?
Kako i da e samo kartata e 130 evra + prevoz 120 evra =250 evra +ova ona 50 evra =300 evra =20 000 denari (zaokruzi ) .
Ima li nekoj sto e poveke upoznaen so ovie raboti t.e ima iskustvo oti kako sto kaza
haket man ima nekolku proceduri .

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Се' му оди во прилог на Јуве ама буквално СЕ' ,,, Први сме на табела, не играме во Европа и играчите ни се одморени, немаме многу повредени, милан има тежок распоред, до крајот на сезоната имаме 1 тешко гостување кај Милан додека ни гостуваат Лацио, Рома, Интер, Наполи ... И ако не земат титула на крај нека се убијат :facepalm:

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Се' му оди во прилог на Јуве ама буквално СЕ' ,,, Први сме на табела, не играме во Европа и играчите ни се одморени, немаме многу повредени, милан има тежок распоред, до крајот на сезоната имаме 1 тешко гостување кај Милан додека ни гостуваат Лацио, Рома, Интер, Наполи ... И ако не земат титула на крај нека се убијат :facepalm:
затоа утре со натпреварот со парма конте мора да го одмори лихштаинер и видал
--- надополнето: 30 јануари 2012 во 14:41 ---
http://www.juvefans.info/portal/index.php?id=4230

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Дури и Амаури си отиде а со Јакинта што се дешава знае ли некој каде е ?

Kajgana Shop

На врв Bottom