Фан Клуб: Јувентус

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
затоа утре со натпреварот со парма конте мора да го одмори лихштаинер и видал
--- надополнето: 30 јануари 2012 во 14:41 ---
http://www.juvefans.info/portal/index.php?id=4230
Па да ти кажам редно е да го одмори Видал ради неговиот погрешен пас примивме гол со Удинезе а киксаше и неколку пати а богами нема да му заборавам на дуелот со Рома кога даде Де роси гол а овој очајно се обиде да го скроти бебешкиот удар на де роси ... Лихт заслужено треба да си земе ден одмор и според мене он и уште 2ца (маркизио и пирло) се најзаслужни што Јуве е прв ... Бтв го купивме нели Касерес, може он достојно да го замени ...

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Па да ти кажам редно е да го одмори Видал ради неговиот погрешен пас примивме гол со Удинезе а киксаше и неколку пати а богами нема да му заборавам на дуелот со Рома кога даде Де роси гол а овој очајно се обиде да го скроти бебешкиот удар на де роси ... Лихт заслужено треба да си земе ден одмор и според мене он и уште 2ца (маркизио и пирло) се најзаслужни што Јуве е прв ... Бтв го купивме нели Касерес, може он достојно да го замени ...
да ама Касерес мора да го пропушти и овај дуел ... така да тесно ке биде ..

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.599
Поени од реакции
88.022
Е добро де утре ќе игра лихтштајнер, па следниот меч ќе одмара Конте нека го испроба Касерес

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Јас лично сум против Јуве да се заинтересира или купи Торес ... Флоро Флорес е у подобра гол форма него дебилов ....

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Јас лично сум против Јуве да се заинтересира или купи Торес ... Флоро Флорес е у подобра гол форма него дебилов ....
хахаа брат јас и ти кај ке се караме :pos: .
Баш тиа флоро флорес има изјавено дека никогаш нема да премине во јувентус бидејки бил наполитнанец ,а прав напулитанец никогаш не одел во Јувентус .
п.с Минатата година пред да го донесеме Матри имавме преговори со Флоро Флорес и добивме канта .

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
хахаа брат јас и ти кај ке се караме :pos: .
Баш тиа флоро флорес има изјавено дека никогаш нема да премине во јувентус бидејки бил наполитнанец ,а прав напулитанец никогаш не одел во Јувентус .
п.с Минатата година пред да го донесеме Матри имавме преговори со Флоро Флорес и добивме канта .
Aбе јас не реков дека сакам Флоро Флорес да го видам во дресот на Јуве туку едноставно Торес го споредив со напаѓач кој е ниско вреднат а во подобра гол форма од него ..

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Aбе јас не реков дека сакам Флоро Флорес да го видам во дресот на Јуве туку едноставно Торес го споредив со напаѓач кој е ниско вреднат а во подобра гол форма од него ..
Колега Торес не заборавил да игра фудбал !!!!!!!!!!!

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Колега Торес не заборавил да игра фудбал !!!!!!!!!!!
50 мил дадени за него, дал 2 гола до сега и викаш дека не заборавил ? Тој човек е АПЛА пропадната инвестиција буквално во СЕКОЈА смисла на зборот ...

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Сега зборуваме напамет ,ако сте толку сигурни и ако дојде ке правиме кладба .
Така се контрев со САШЕНКО дека Јувентус ке биде пред Интер оваа година ,моментално го тепам +9 хахаха .
п.с ке му земам скара и пиво хахахa .

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Ама АКО дојде, што не верувам, во што сакаш ќе се кладиме дека нема над 5 гола да даде во тековната сезона ...
--- надополнето: 30 јануари 2012 во 17:08 ---
Боље да го земеме Паласио отколку Торес... Мое мислење ...
--- надополнето: 30 јануари 2012 во 17:11 ---
Значи јас повеќе сакам да дојде анонимус од напаѓач (рецимо Денис што и не е така анонимус али не е ни класа) што ќе даде минимум 15 гола во тековната сезона отколку звучно име (Торес) што едвај ќе запише 10 настапи и ќе постигне 5 гола ... Ми е гајле ако бил звучно или познато име, се бараат резултати и титули а не имиња ...

Kajgana Shop

На врв Bottom