Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Па 1% давав ради трансвер политикава која што ја водиме во последно време, за Тевез треба да се тргни настрана поголема сума на пари, и на позајмица да дојди испод 6-7м плата нема да е, а џупциве наши ги знајте се ценкет за 1 цент. Ајде камо господ нека дојт Тевез, или пак Монтоливо, или пак двајцата, ама на крај без ништо ако останеме не се разочарувајте многу.
А Инзаги ако толку многу сака да игра нека оди бе, легенда е пак ќе е легенда ама не знам што се глупира, што не си се пензионира со сите почести.. До сега ко не го стави Алегри од сега баре ич го купивме Лопез, Ел Шарави се покажува добро, јас да сум Алегри ќе му давам шанса на Фараонот а не на еден дотрошен Пипо. Нека оди ако сака со Легенди титули не гледаме.
И на муабетов Лопез за колку го купија или на позајмица е?
На позајмица од 6 месеци е мислам...

Точно, но Јуве има многу играчи комотно може 2 состави да извади, пример ти се играчите кои играат во купот и играчите во сериа а ...
Абе гледаш ли ти како игра Јуве како Милан.
Вие се мачите на терен и едвај ваѓате победа и Конте се радува како дете мало.
Последните 5 утакмици едвај доаѓавте до поволем резултат како и Интер кој со нас,Лацио и уште 2-3 последни утакмици едвај победи.
Погледни ги игрите на Милан се се тоа убедливи победи со по 3-4 гола разлика со газење ...до каде ке одите со ваѓање ГЗ ке видиме и Интер се надеваше цело време дека со една топка на ќоро до Милито и Пацини ке се турка али вчера го стресија од земја...
Едино што можеш да кажиш против нас е што трите дербиња ги утанавме...
И да можам да ви признам дека имате поголема посета од нас оваа година ,кога видов вцера со Каљари колку имаше ми се скрши филмот...

Абе гледаш ли ти како игра Јуве како Милан.
Вие се мачите на терен и едвај ваѓате победа и Конте се радува како дете мало.
Последните 5 утакмици едвај доаѓавте до поволем резултат како и Интер кој со нас,Лацио и уште 2-3 последни утакмици едвај победи.
Погледни ги игрите на Милан се се тоа убедливи победи со по 3-4 гола разлика со газење ...до каде ке одите со ваѓање ГЗ ке видиме и Интер се надеваше цело време дека со една топка на ќоро до Милито и Пацини ке се турка али вчера го стресија од земја...
Едино што можеш да кажиш против нас е што трите дербиња ги утанавме...
И да можам да ви признам дека имате поголема посета од нас оваа година ,кога видов вцера со Каљари колку имаше ми се скрши филмот...
Гоце ти гледаш фудбал, или пак пратиш само резултати.ком, за кое мачење зборуваш не мие јасно, кога јувентус годинава играт најдобар фудбал во Сериа А, тоа сите го тврдат, кажи ми ти една утакмица на јувентус да го видиш да се бранит, цело време напаѓат притискат, е сега ние го немаме Ибрахимович тоа е факт и го признавам дека со Ибрахимович вредит за двајца така да затоа сте ефикасни во нападот! Друго, ако не ви оди со некоја мала екипа фрр одма пенал ви судат тоа е јасно и гласно на секого, не морат тука да објаснувам како што, така да прво гледај го јувентус како игра па после пиши дали е мачење или не

Алмедин не ми кажувај за фудбал барем ,Прајш муабет као децана да не ви е Ибра да ви е Петко....
Како прво реков дека сите утакмици ги победивме убедливо што не е случај со вас и ги решаваме во прво полувреме со 1во1 или 2 во 2.
Не реков дека Јуве се брани пошто е срамота и Јуве и Милан да се бранат реков дека појке се мачите да дојте до резултат вие отколку Милан...

Adriano Galliani on Tevez : "I wanted two attackers. Maxi Lopez is here. The other has not arrived yet."

ова yet може да значи разлика помеѓу 1 ден и 4 месеци :icon_lol:

Adriano Galliani on Tevez : "I wanted two attackers. Maxi Lopez is here. The other has not arrived yet."

ова yet може да значи разлика помеѓу 1 ден и 4 месеци :icon_lol:
Џабе си прајме интересно брат Тевез не доаѓа до јуни секако,него дај нека извадат 3м нека го донесат Монтоливо во средина зш тешко нас февруариво

Гоце ти гледаш фудбал, или пак пратиш само резултати.ком, за кое мачење зборуваш не мие јасно, кога јувентус годинава играт најдобар фудбал во Сериа А, тоа сите го тврдат, кажи ми ти една утакмица на јувентус да го видиш да се бранит, цело време напаѓат притискат, е сега ние го немаме Ибрахимович тоа е факт и го признавам дека со Ибрахимович вредит за двајца така да затоа сте ефикасни во нападот! Друго, ако не ви оди со некоја мала екипа фрр одма пенал ви судат тоа е јасно и гласно на секого, не морат тука да објаснувам како што, така да прво гледај го јувентус како игра па после пиши дали е мачење или не
То е мафија ради, Ибрахимович за 2ца вредит ама Галиани за цел тим, еден повик и одма за нас пенал се судит :pos: .
88231__galiani_935440534.jpg

Алмедин не ми кажувај за фудбал барем ,Прајш муабет као децана да не ви е Ибра да ви е Петко....
Како прво реков дека сите утакмици ги победивме убедливо што не е случај со вас и ги решаваме во прво полувреме со 1во1 или 2 во 2.
Не реков дека Јуве се брани пошто е срамота и Јуве и Милан да се бранат реков дека појке се мачите да дојте до резултат вие отколку Милан...
Абе Гоце! прво јас нереков да не вие ибрахимович, Реков дека Ибрахимович вредит за двајца и што е факт синоќа типот сам е реши утакмицата, е сега ние, не сме ефикасни во напад како вас и тоа е факт затоа потешко идеме до победа немам ефикасен напаѓач како ибрахимович,Јувентус преку целиот натпревар е во напад и прави прилики за гол, е сега пак ќе речам нема играч како ибрахимович што е ефикасен тука е проблемот, а не е проблемот дека јувентус се мачи од што нема игра! И друго на јувентус во 20 игри муе суден еден пенал а не како случајот кај вас 7

^ Дај олабави со пеналиве свирени за Милан. Престанете да цвикате или толку ве боли во душичката што на Милан му свират пенали. Ајде кажи еден пенал каде што неправедно е свирнат ( освен оној над Ибра со Болоља ) и имал директен удел на натпреварот.

Абе Гоце! прво јас нереков да не вие ибрахимович, Реков дека Ибрахимович вредит за двајца и што е факт синоќа типот сам е реши утакмицата, е сега ние, не сме ефикасни во напад како вас и тоа е факт затоа потешко идеме до победа немам ефикасен напаѓач како ибрахимович,Јувентус преку целиот натпревар е во напад и прави прилики за гол, е сега пак ќе речам нема играч како ибрахимович што е ефикасен тука е проблемот, а не е проблемот дека јувентус се мачи од што нема игра! И друго на јувентус во 20 игри муе суден еден пенал а не како случајот кај вас 7
Абе Гроздан! Ти вели чоеко дека се мачите против екипиве и дека нема долго да одите така, и то е точно.Едвај победвате, не го мешај Златко ти тука.Кај замина со муабетов....

Па клонирајте го бе брат :icon_lol:
а за пеналите точно,порано прек Калчополи додека судиите имаа дрес црно со бело беа ваш 12 играч ...сега не сте навикнат изгледа.
Памтам на една церемонија во 2001 година Јуве беше прогласен на најдобра екипа за таа година и водителот рече ,,Ги молам преставниците од Јуве да ја земат наградата,, откако 5 мин никој не дојде пак рече ,,Има ли некој тука од Јувентус освен судиите,, по што одма беше истеран водителот ..ако се секаваш. Тоа е ....

Иначе за илустрација до каде сме со трансфериве, Наинголан е пред потпис во Јуве, а кај нас ќе дојде Мунтари на пример. :|

Зошто и од каде им текнуваат вакви понижувачки потези не можам да разберам, да донесеш играч кој никој, ама баш никој не сака да земе веќе две години е болно. Ја мислев дека со Мансини дното го удривме, ама ова ќе го надмине и него.

Иначе за илустрација до каде сме со трансфериве, Наинголан е пред потпис во Јуве, а кај нас ќе дојде Мунтари на пример. :|

Зошто и од каде им текнуваат вакви понижувачки потези не можам да разберам, да донесеш играч кој никој, ама баш никој не сака да земе веќе две години е болно. Ја мислев дека со Мансини дното го удривме, ама ова ќе го надмине и него.

Оладија шпекулациите со Мунтари, па не верувам дека ќе го земат. Него според последните информации вака стојат работите : Интер - Гуарин, Јуве - Наинголан, Лацио - Хонда, Милан - Монтоливо

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom