Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Како изигра Месбах оти не ја гледав?
Добар беше бе. :)

Pass Accuracy 82%
Aerials Won 50%
Touches 69
Fouls 1
Total Shots 2
Dribbles Won 2
Tackles 3
Rating 7.4

Еве >тука< подетална статистика за натпреварот.

^ у последно време многу е добар,многу мотивирано изгледа на терен :)

Уште една машина за пола милка е на пат да стане новио Сержињо и да ја изеде 77-цата ;)

Прегледај го приврзокот 39446
Прегледај го приврзокот 39447

:facepalm:
3cd8a33a.png

pagellemilancag.png

Рејтингс... Иначе јас превртив столица кога даде Амброзини гол,за вас не знам! :pos:

Денеска ќе се знае околу Тевез,се чека Берлу денеска да го даде последниот збор.Јас мислам ќе го земат...ама некако не е до напаѓач да се зима кога средината е распарчена а не чекаат јаки утакмици.

Нека го земат ак е за земање, јес да ни треба средина ама подобро Тевез него ништо.. Треба и напад, го имаме Робињо но за жал е со 2 леви ноги, на Пато очито не може да се потпреме, а Касано не знаеме како ќе делува после повредата, Ибра само си е стабилен..
Ама според мене шансите да дојде Тевез се 1%, но ајде и тоа се шанси надевајтесе.

Иначе јас превртив столица кога даде Амброзини гол,за вас не знам! :pos:

па богами знам напаѓачи, на пример Игуаин, Пато, Пацини или Бербатов што таков гол нема никогаш да дадат. Оноа беше мајсторија од човек што влегува во 16тинк еднаш во две години

Ова е рутинска победа, речиси без никаков напор и нема место за критики. Камо среќа секогаш вака лесно да победуваме, барем со вакви и послаби екипи. Тактички мудро одиграно без многу замор затоа што следи пеколен распоред (ние всушност веќе играме два пати неделно).... слична беше и победата против Лацио во купот. Погледнете Јувентус колку се троши на секој натпревар...

Муабетите зошто играл Трајко, а не Петко секогаш ќе ги има, па дури и кога лесно победуваме и кога имаме големи проблеми со повреди. Емануелсон лошо прво, но во второто се поправи, а читав нешто предмалку дека ова му бил прв натпревар на Емануелсон десно. Не е точно, играше и на други натпревари (не дека се покажал нешто многу:)), претпоследниот му беше и тој со Лацио... И подобро тој десно, а Ночерино лево, отколку обратно, па ќе имавме проблем на две страни. Ночерино не е толку добар кога игра лево. По натпреварот го прашале Ночерино дали чувствува замор, тој рекол дека нема нема таков проблем, добро се храни и добро одмара, легенда е, колку само претрчува секој натпревар... :) Ибра остана многу време на терен, но доста и си го ладаше, без многу напор гол и асистенција, нема замор кај него.

Точно, но Јуве има многу играчи комотно може 2 состави да извади, пример ти се играчите кои играат во купот и играчите во сериа а ...

Нека го земат ак е за земање, јес да ни треба средина ама подобро Тевез него ништо.. Треба и напад, го имаме Робињо но за жал е со 2 леви ноги, на Пато очито не може да се потпреме, а Касано не знаеме како ќе делува после повредата, Ибра само си е стабилен..
Ама според мене шансите да дојде Тевез се 1%, но ајде и тоа се шанси надевајте се.
Зошто 1 % бе?

Фиорентина си нашле замена за Монтоливо, Oливера од Лече.:icon_lol: :D
значи дедо тргнува во акција овие 24 часа ќе си го испоте газот од седенки со агентот :D
Ако дојде Тевез значи Инзаги си оди во Лацио.

Зошто 1 % бе?
Па 1% давав ради трансвер политикава која што ја водиме во последно време, за Тевез треба да се тргни настрана поголема сума на пари, и на позајмица да дојди испод 6-7м плата нема да е, а џупциве наши ги знајте се ценкет за 1 цент. Ајде камо господ нека дојт Тевез, или пак Монтоливо, или пак двајцата, ама на крај без ништо ако останеме не се разочарувајте многу.
А Инзаги ако толку многу сака да игра нека оди бе, легенда е пак ќе е легенда ама не знам што се глупира, што не си се пензионира со сите почести.. До сега ко не го стави Алегри од сега баре ич го купивме Лопез, Ел Шарави се покажува добро, јас да сум Алегри ќе му давам шанса на Фараонот а не на еден дотрошен Пипо. Нека оди ако сака со Легенди титули не гледаме.
И на муабетов Лопез за колку го купија или на позајмица е?

Точно, но Јуве има многу играчи комотно може 2 состави да извади, пример ти се играчите кои играат во купот и играчите во сериа а ...

И Милан има 2 состави... едниот игра, а другиот е повреден.

Па 1% давав ради трансвер политикава која што ја водиме во последно време, за Тевез треба да се тргни настрана поголема сума на пари, и на позајмица да дојди испод 6-7м плата нема да е, а џупциве наши ги знајте се ценкет за 1 цент. Ајде камо господ нека дојт Тевез, или пак Монтоливо, или пак двајцата, ама на крај без ништо ако останеме не се разочарувајте многу.
А Инзаги ако толку многу сака да игра нека оди бе, легенда е пак ќе е легенда ама не знам што се глупира, што не си се пензионира со сите почести.. До сега ко не го стави Алегри од сега баре ич го купивме Лопез, Ел Шарави се покажува добро, јас да сум Алегри ќе му давам шанса на Фараонот а не на еден дотрошен Пипо. Нека оди ако сака со Легенди титули не гледаме.
И на муабетов Лопез за колку го купија или на позајмица е?
Во право си, барале Сити некој милион за продолжување на позајмицата на уште една година, во случај да не можи да го откупат идново лето, ама немале пари и пропаднало све.Сега изгледа на Берло се чека, да се согласи на негов трансфер.Ако сака тој значи, ќе даде пари.На тоа се надевам ја најмногу, да пушти душа Берло...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom