Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
431262_262869633782238_114034458665757_632477_1200576038_n.jpg

Никој не го спомнува Ван Бомел овој човек од коа дојде во Милан незнам дали има изиграно лоша утакмица !!!

Никој не го спомнува Ван Бомел овој човек од коа дојде во Милан незнам дали има изиграно лоша утакмица !!!

Сеа ќе почнам да ги набројувам од годинава само за лани само ќе ја одвојам против Палермо и тој пораз иде директно на негов грб за други не ми текнува али прилично добро изигра ланската сезона.

Годинава против Џенова, Болоља а и на ред други има просечни изданиа неможам да се присетам. А ако кажуваш дека нешто посебно изиграл ВБомел утакмицава против Каљари не глеам што добро напрај кога Каљари со сите 11 се на нивна половина со што задачите на ВБомел се од старт завршени а тоа што има додавања на 2-3 метра од него за мене не е дека има добра утакмица, едноставно Бомел во многу утакмици годинава од такт ме вадел кога ќе го видам како ќе го поминат како мало дете или откако ќе го поминат ќе се удри во играчот од немоќ или како суртук некој кога буквало оди ( или народно кажано се шета по центар ) што не е нималку дозволиво за некој играч на таква позиција.

Каков потег на Алегри... сите го очекуемо Макси, тој го става Пипо :D

Мино риаола свињетината се смее,уште еден пропаднат трансфер период со неискористено еу место,а ВЕТЕНА ѕвезда на 6-7 Јануари,тој се смее,дибек.
:icon_lol:

Браво.

Каков лудак е овој Алегри... 2-3 месеци не го става Инзаги во игра, купуваат нов напаѓач, влегува Инзаги во игра.

Fuck logic
fuckthat.jpg

Освен ако не му е проштален овој натпревар на Пипо...

Лесно добиена утакмица без никакви напори.
Tаман ќе си помисли човек дека Алегри прочитал нешто за измени одма ќе те демантира.Абе за кој к*р го чува Ибра 85мин. при резултат 2/3:0 кога во среда играат на гости кај Лацио ? :mad:
Сега следува најтешкиот дел од сезоната.На наредниве утакмици ќе мора да изгинат на терен за да бидат во игра за скудетото.Имаме многу повредени но се надевам дека за брзо време ќе се вратат и ќе успеат да помогнат во борбата за титула.

Сега Силва го одмараше требало Ибра да го извади порано за да одмори и тој повеќе.

Головите нека ги стави некој не гледав на фудбал бев :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom