H
Hip.Hop_MKD
Гостин
Според понудата. И види го мислењето уште еднаш изменето е...Си бил лично? Или онака ти текна...
Леле луѓе каде живееме ние?!
Според понудата. И види го мислењето уште еднаш изменето е...Си бил лично? Или онака ти текна...
Рано е, ама за следното лето ја препорачувам: Грузија
Азербеџан![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Созопол во иднина може да стане како Сончев Брег, доста добро е таму и бргу се развива. Варна е малце по скапо. Сончев Брег и Златни Песоци се идеални. Сум бил на многу места, но како нив не сум бил. Пола Европа е собрана таму.То убаво Сончев Брег за забава и секакви шоу изст'пленија ама тамо много луге и соодветно понекога много лоша вода за капене, та нај добре е кој сака спокојствие и чиста вода да избегнува Сончев Брег и слични големи курорти, да оди на по тихи места като Балчик, Каварна, на север или нај добре на јужното черноморие на долу от Созопол таму са нај дивите и прекрасни места за истинска почивка !!!
Аз те разбирам дека ти си лјубител на такива места ти атракциони Лас Вегас и со секоја година Сончев Брег и ко ке се приближуват се повеке и повеке кон тоа !!!Созопол во иднина може да стане како Сончев Брег, доста добро е таму и бргу се развива. Варна е малце по скапо. Сончев Брег и Златни Песоци се идеални. Сум бил на многу места, но како нив не сум бил. Пола Европа е собрана таму.
Јас бев таму минатото лето. Убаво место посебно за одмор, ама не премногу динамично и без многу забава. Морето е прекрасно, островот не е голем и може лесно да го поминеш целиот возејќи.Ова лето еден од одморите ми ќе биде на островот Тасос. Само добри работи сум чул за таму.
Јас токму тоа барам, место без многу врева, за да се одморам добро, а и ќе отидам во крајот на сезоната, кога е уште поспокојно.Јас бев таму минатото лето. Убаво место посебно за одмор, ама не премногу динамично и без многу забава. Морето е прекрасно, островот не е голем и може лесно да го поминеш целиот возејќи.
И јас направив така. Само немој после Септември да одиш, заладува. Крај на сезона до кај 20-25 август гледај да си појдеш.Јас токму тоа барам, место без многу врева, за да се одморам добро, а и ќе отидам во крајот на сезоната, кога е уште поспокојно.
Едвај го чекам летото. Би одел 2 одмори. Бугарија (Сончев Брег пак) и негде Шпанија, Португалија, Италија. Живи се док си млад.
Преку која агенција беше во Кефалонија? И колку те фати сместување? Онака чисто информативно, иначе и јас сакам да му ја бегам Шпанија летово што иде, негде Тенерифе, Ибица, Мајорка итн....А Малта убаво е за шетање разгледување но незнам како се со плажи и сл. Нека каже за Малта некој друг.A Hip.Hop_MKD kako do Gruzija ako moze da mi dades nekoja informacija??/ Daj kazi barem tvoe iskustvo kako iskombinira avio karti do tamu? Prasuvam zosto mi se gleda kako interesna destinacija.
Inaku od moe iskustvo za ljubitelite na fenomenalni plazi i ne tolku bucen noken zivot ja preporacuvam Kefalonija!!! Jas letoska tamu bev so deckoto si pominavme fenomenalnooo. Ostrovot e prekrasen a poradi blizinata lesno moze da gi posetite i Lefkada i Zakintos (kefalonija se naoga pomegu ovie dva ostrovi). Za pogolemite avanturisti moze da si iznajmat motorce i se sami da si prosetaat, a onie koi nemaat zivci da se klackaat so motorce neka si iznajmat kola zosto ostrovot e golem. Nie imavme iznajmeno motorce i pominuvavme po 100 km dnevno, ama nema plazice sto ne go vidovme. Bevme smesteni vo Skala, a nokniot zivot tamu e smiren, restorantcinja, kafancinja, diskotekite se vo glavniot grad. Turistite se voglavno Anglicani, no kulturni, gi nema onie razligaveni decista kako na zakintos i ima mnooogu mnooogu malku makedonci. Destinacija za preporaka vo sekoj slucaj!
Letovo zdravje sakam da odam na Tenerife ili Malta, pa ke vidam kako ke bide so avionskite karti so ke mi se isplati poveke, megutoa ima uste vreme ako imate nekoj interesen predlog prifakam sugestii....pozdrav
За смештај највеќе ме интересира за Шпанија. Дај кажи збор повеќе околу тоа. Повеќе сум за приватен смештај.A Hip.Hop_MKD kako do Gruzija ako moze da mi dades nekoja informacija??/ Daj kazi barem tvoe iskustvo kako iskombinira avio karti do tamu? Prasuvam zosto mi se gleda kako interesna destinacija.
Inaku od moe iskustvo za ljubitelite na fenomenalni plazi i ne tolku bucen noken zivot ja preporacuvam Kefalonija!!! Jas letoska tamu bev so deckoto si pominavme fenomenalnooo. Ostrovot e prekrasen a poradi blizinata lesno moze da gi posetite i Lefkada i Zakintos (kefalonija se naoga pomegu ovie dva ostrovi). Za pogolemite avanturisti moze da si iznajmat motorce i se sami da si prosetaat, a onie koi nemaat zivci da se klackaat so motorce neka si iznajmat kola zosto ostrovot e golem. Nie imavme iznajmeno motorce i pominuvavme po 100 km dnevno, ama nema plazice sto ne go vidovme. Bevme smesteni vo Skala, a nokniot zivot tamu e smiren, restorantcinja, kafancinja, diskotekite se vo glavniot grad. Turistite se voglavno Anglicani, no kulturni, gi nema onie razligaveni decista kako na zakintos i ima mnooogu mnooogu malku makedonci. Destinacija za preporaka vo sekoj slucaj!
Letovo zdravje sakam da odam na Tenerife ili Malta, pa ke vidam kako ke bide so avionskite karti so ke mi se isplati poveke, megutoa ima uste vreme ako imate nekoj interesen predlog prifakam sugestii....pozdrav
--- надополнето: 30 јануари 2012 во 13:02 ---
Od nabroenive destinacii bev vo Spanija - Lloret de mar...extra vo sekoj pogled. Pod toa podrazbiram: Extra noken zivot, diskoteki, zurki, pena party, ubava plaza samo ne mi se dopagase sto imase mnoooogu guzva, mozese na nekogo nozete vo usta da mu gi stavis ako si gi pruzis poveke otkolku sto ti e peskirot, Barselona ti e blisku (nekade 30 min voznja so avtobus ili metro) i tamu imas 300 raboti sto mozes i treba da gi vidis koga si veke vo Spanija. Prilicno eftino e, pod eftino ne mislim deka se cenite kako tuka, no vo sporedba so neki drugu evropski destinacii e relativno eftino. Ako odis vamu...preskokni go Soncev breg, ke se iscrpis od tolku zurkise salim. Ako te interesira nesto dr za Spanija slobodno prasaj
Na Kefalonija bev preku Savana od 8 juli samo prevoz i smestaj me kostase okolu 180 evra i tamu potrosiv od prilika uste tolku...se na se extra odmor za parite.Преку која агенција беше во Кефалонија? И колку те фати сместување? Онака чисто информативно, иначе и јас сакам да му ја бегам Шпанија летово што иде, негде Тенерифе, Ибица, Мајорка итн....А Малта убаво е за шетање разгледување но незнам како се со плажи и сл. Нека каже за Малта некој друг.
--- надополнето: 30 јануари 2012 во 13:05 ---
За смештај највеќе ме интересира за Шпанија. Дај кажи збор повеќе околу тоа. Повеќе сум за приватен смештај.
Според понудата. И види го мислењето уште еднаш изменето е...
Леле луѓе каде живееме ние?!
Што не смениш континент? Африка на пример или Азија.Na Kefalonija bev preku Savana od 8 juli samo prevoz i smestaj me kostase okolu 180 evra i tamu potrosiv od prilika uste tolku...se na se extra odmor za parite.
Za spanija tesko ke najdes privaten smestaj t.e. nema da najdes ako odis vo Lloret zosto takvoo e mestoto se se hoteli, toa e turisticko mesto i nema privatni kuki za da se smestis vo niv. Privaten smestaj moze da najdes ponataka po dolzina na bregot na Kosta brava (sega ne znam tocno da ti kazem kako se vikaa mestencata) ama pa tamu nemas ni zabava ni plazi ubavi. Ne se sekiraj hotelite site vo Lloret se so 3* sto vklucuva solidno namestena soba so sopstveno kupatilo, bazent i poln pansion (obicno taka odi, no mozes i opcija dorucek/vecera da si odberes) i voopsto ne se skapi (okolu 35 evra mislam deka e vecer). Jas bev vo 2008god i 2010god preku agencija tuka si rezervirav, bev so avtobus -taa turata sto ja vklucuva Francija, Monako i Venecija i me kostase aranzmanot 500 evra bidejki togas uste se plakaa i vizite. Sega istiot aranzman mozes da go najdes i za 300 evra.Ili pak da si rezerviras avio karta so nekoja od niskobugetnive kompanii moze da najdes povratna za okolu 150 evra i ili preku net da si rezerviras smestaj ili preku nekoja agencija ( i agenciive tuka nudat eftini smestai za Spanija, jas za Malaga koga gledav bpred 2 god bese 300 evra za dvajca samo smestaj)
Ibiza ti e isto ubavo no e mnogu poskapo vo sporedba so Lloret.
Inaku i jas sum za Tenerife ama ke se okozis dodeka stignes tamuMnogu avioni treba da menuvas
Zatoa ja stavam Malta kako kombinacija, ne mi isteknuva nekoja druga destinacija, taka pointeresna a da ne e extremno skapa, ako imas predlog ...slusam
--- надополнето: 30 јануари 2012 во 13:30 ---
Kako do Gruzija nekoja informacija ako moze