После тригодишен престој во Мадрид, сакал да ја промени екипата, но ништо не било сигурно договореноКако што беше и најавено, Chao Li Ga нов играч на Барса
Ќути, ништо не е готово ама изгледа конечно ќе замине од кај нас, жив баксузПосле тригодишен престој во Мадрид, сакал да ја промени екипата, но ништо не било сигурно договорено
Договорена е позајмица до крајот на сезоната со можност за откупување на договорот по завршувањетоЌути, ништо не е готово ама изгледа конечно ќе замине од кај нас, жив баксуз
Баниран од форум 14 дена + баниран од темава перманентно.^Слакај ја мајка ти па заебавај се
Искрено и безнавреда, ама ова е блага казна.Баниран од форум 14 дена + баниран од темава перманентно.
Ко ќе ја освоите примера без пораз НЕКАД јави се.Ќе го дочекаш и ти некаД, царе на Кајгана, а можеби и никаД. Али прво дочекај си Премиер лига, па ке правиме муабет.....
Свашта....
Кога ќе освоите ЛШ титни ми, јас ќе ти се јавам бесплатни имамКо ќе ја освоите примера без пораз НЕКАД јави се.
Немам број од уефа да договорам со судиитеКога ќе освоите ЛШ титни ми, јас ќе ти се јавам бесплатни имам
Ќе ти го пуштам бројот на ПП,не смеам јавно овде ќе видат и фановите од други тимови загорени за освојување на ЛШ.Немам број од уефа да договорам со судиите
Mу се јавивте на Бусака за крисмас и нова година да му посакате подолг живот? Како би можел да раскажува на идните генерации како ве провлекол низ нок аут фазата? Или од таму се неискористените бесплатни минути на Ајсбој. Е бре неблагодарници едни...Ќе ти го пуштам бројот на ПП,не смеам јавно овде ќе видат и фановите од други тимови загорени за освојување на ЛШ.