Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Како што беше и најавено, Chao Li Ga нов играч на Барса :D

После тригодишен престој во Мадрид, сакал да ја промени екипата, но ништо не било сигурно договорено :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
После тригодишен престој во Мадрид, сакал да ја промени екипата, но ништо не било сигурно договорено :)
Ќути, ништо не е готово ама изгледа конечно ќе замине од кај нас, жив баксуз :D :D

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
Ќути, ништо не е готово ама изгледа конечно ќе замине од кај нас, жив баксуз :D :D
Договорена е позајмица до крајот на сезоната со можност за откупување на договорот по завршувањето :D

davidko

VR|46
Член од
9 декември 2009
Мислења
106
Поени од реакции
20
Кај да најдам уба чиста слика да ми излези од табелава шпанска лига да испечатам ? Утре ќе ми треба за заебанција ако можи некој да ми помогни ;)

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Ќе го дочекаш и ти некаД, царе на Кајгана, а можеби и никаД. Али прво дочекај си Премиер лига, па ке правиме муабет.....

Свашта....
Ко ќе ја освоите примера без пораз НЕКАД јави се. :P

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Ќе ти го пуштам бројот на ПП,не смеам јавно овде ќе видат и фановите од други тимови загорени за освојување на ЛШ. :D
Mу се јавивте на Бусака за крисмас и нова година да му посакате подолг живот? Како би можел да раскажува на идните генерации како ве провлекол низ нок аут фазата? Или од таму се неискористените бесплатни минути на Ајсбој. Е бре неблагодарници едни...

Kajgana Shop

На врв Bottom